Добре дошли на бизнес профила на Димитър Иванов


Извършвам голяма част от довършително ремонтни дейности в един дом, като отчитам сложността на зададените параметри и в случаите в които преценявам ,че нямам сили и умения да се справя да информирам клиента и да му предложа помощта на друг колега. Не съм специалист по всичко макар да има поглед върху повечето технологии при един ремонт.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 60 месеца за Теч от мивката в кухнята | София

“Работата беше изпълнена качествено. Майсторът реагира бързо и беше лесно да се уговорим. Препоръчвам.”

преди 62 месеца за Поправка на тоалетно казанче | София

“Много точен и коректен майстор. Може да се разчита на него. Препоръчвам!”

преди 63 месеца за Капещ кран на тръба за парно (Снимки) | София

“Като цяло съм доволен от майстора:

-дойде в уговореното време
-смени кранчето на парното както беше по проект
-предварително беше купил ново кранче което пасна на мястото на старото
-накрая бързаше за следващ обект и след като си тръгна видях, че един от съседните отвори, през които той източи остатъчна вода преди това, също капе - може би не беше затегнат добре. Обадих му се веднага и той се върна да довърши. Това беше добре - не си тръгна без да си свърши работата.
-в момента нищо не капе и съм доволен.

4 звезди защото на моменти имаше излишна припряност и не бях уверен дали всяко действие е удачно обмислено. Разбира се оценявам, че с ВИК тръби винаги може да има изненади. Бих препоръчал.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Занимавам се със довършителни ремонти от 11 години, като 3 godini прекарах по различни строителни обекти в чужбина. Участвах с бригада в довършването на най-големия МОЛ в Близкия изток в град Беер Шева в Израел, заедно с две бригади направихме подовите настилки на 40 къщи във Франция в град Бордо, извършихме всички довършителни дейности в училище в град Гент в Белгия. Преди това имам стаж в 2 строителни фирми в България, както и много частни домове ,офиси и обществени сгради.

Специализация и квалификации


Най-голям опит имам при поставянето на плочки, независимо от вида им. Цялостни ремонти на бани,кухни, коридори и тераси. Облепяне на стени и подове с плочки, поставяне на тапети, саморазливни замазки, замазки и мазилки, изграждане на предстенни обшивки и окачени тавани от гипсокартон, преградни стени, шпакловки и боядисване. След рамонт на баня, монтирам всички санитарни мебели, смесителни батерии и осветителни тела, както и подмяна на стари тръби с полипропилен.