Мнения за Жоро Цветков 4.20 от 5

Александър преди 8 месеца за Ремонт на дюшеме върху гредоред и направата на основа за поставяне на плочки | София

“Много добре свършена работа. Чудесен екип. Много съм доволен от изпълнението на проекта. Момчетата работят много съвестно и чисто. Спазиха всички поставени срокове и дори помонаха и отстраниха дефекти за който не се бяхме договорили.
Извършени дейности:
1. Изкъртване и извозване на дюшеме
2. Почистване под дюшемето
3. Обработка на гредите и поставяне на арматурна решетка
4. Отливане на плоча.
5. Лепене на плочки гранитогрес.

Препоръчвам го!”

Д. преди 9 месеца за Префугиране на покривна тераса | София

“Аз съм мнителна по отношение на майстори, имам много въпроси и искам гаранции, Благодаря ,обаче,на тези момчета ...търпелив при преговорите, чиста работа,висок професонализъм, и без губене на нито минута-наистина свършиха всичко префектно, бързо и на прилична цена....а работата не беше никак малко!Препоръчвам!!! И в България можело да се случи ..”

Виктор преди 12 месеца за Запълване на дупка във фасадата на блок | София

“Проектът беше изпълнен бързо и качествено.”

Дани преди 18 месеца за Ремонт/Подмяна на хидроизолация на балкон | София

“Много съм доволен от професионализма на Жоро и бригадата му, работят с качествени материали. Решихме малко преди стартиране на проекта да премахнем и стар навес и да се изгради нов на негово място, за което Жоро даде адекватна цена. В крайна сметка всичко беше изпълнено качествено за около 3-4 дни и дори по-добре изпълнено от моите очаквания, включително поставяне на качествен 20м улук от 6 етаж по вертикална стена на сградата до долу. Доволен съм бих го препоръчал!”

Боян преди 12 месеца за Саниране на Къща | Кюстендил

“Некоректен изпълнител! Тръгна си със 150лв от горе и разправии от първия ден.”

Жоро Цветков отговори:

Не коректен Клиент Боян Николов каза че има 50 кв.м. а всъщност когато премерихме квадратурата се оказа 56 кв.м. когато проекта беше завършен той отказа да ми заплати допълнителнителната квадратура.Тази е причината за този негов коментар.

0879 590 810 | 10:00-18:00