Мнения за Пламен Петров 4.60 от 5

Дървена кутия за ревизия за водомери, Дърводелски услуги | София

“НЕВЕРОЯТЕН МОШЕНИК!!!!

Поставихме задача за дървена кутия за ревизия за водомери. Бързо се съгласи и каза, че за два дни ще я донесе. След два дни идва и носи БОКЛУК, скрепен от развалена стара кухня, което прилича на изхвърлено!!!СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ТОВА ВЪОБЩЕ Е ИСТИНСКО ДЪРВО! :D И опаковано добре, че да не се вижда. ПЛАТИХМЕ 180 лв. защото сме точни хора и не допускаме, че е възможно да ни МЕТНАТ ПО ТОЯ ЖАЛЪК НАЧИН. Качихме се, видяхме мизерията, която е донесъл и звъннахме веднага да го помолим да се върне и да си го дооправи (ако въобще това е възможно).АЗ ЗВЪНЯ, ПРИЯТЕЛЯТ МИ ЗВЪНИ НЯМА ОТГОВОР. След което беше включен CALL FORWARDING и сезатваряше автоматично!!! ЖАЛКО, че не мога да ви кача снимка на това, което получихме!! НИКОГА, АМА НИКОГА недейте да задавате проект на този лъжец и мошеник!!! По- добре брато имай доблестта да звъннеш и да дойдеш да си вземеш боклука и да ни върнеш парите, че иначе съдбата ще те накаже за тая измама.”
на 21 Mar 2019 от .

Измазване на около 8 кв. м тухлене стена, Боядисване и декорация | София

“Изключително съм доволен. Много точен и коректен изпълнител! Работата беше извършена в уговорения срок. Много съм доволен от качеството, уменията и прецизността на работата. Благодаря за отлично свършената работа! Препоръчвам го на всички. Петър” на 06 Mar 2019 от Петър Хаджидимитров.

Реконструкция на стара дворна гаражна врата, Железарски услуги | София

“Бригадата се справи много добре със задачата . В срок, дори направиха и гаража с парко елементи , разбира се за допълнително заплащане. Преопоръчвам!” на 18 Feb 2019 от Стефан Георгиев.