Добре дошли на бизнес профила на "РЕНОВИС" ЕООД


Ние от "РЕНОВИС" ЕООД сме специализирани във вътрешните интериорни ремонти на жилища. Основно работим на частни клиенти във къщи или жилищни сгради. Стремим се клиентите ни да получават винаги качествени услуги и коректно отношение. В екипа имаме интериорен дизайнер, занимаваме се и със производство на мебели от масив, ПДЧ и МДФ. Имаме фиксирани крайни цени, срокове и гаранция, обвързани с договор. Наше задължение при извършване на СРР е поддържането на чистота и ред на обекта съгласно действащите разпоредби.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 57 месеца за Смяна на тоалетна чиния и поставяне на водомери | София

“Добра работа и търпение, въпреки изникналите трудности. Благодарим!”

преди 63 месеца за Смяна на тоалетна чиния | София

“Бързо, дори и по празниците. Акуратно и професионално изпълнение.”

преди 67 месеца за Цялостна подмяна на водопровод в стар панелен блок. | София

“Много позитивни хора, коректност и професионализъм в работата. Освен водопровода ми оправиха и надградиха ел. инсталацията, която беше съсипана от всякакви самодейни изпълнения на предишния собственик. Цената беше точно, колкото уговорихме при огледа, без изненади. Помогнаха ми и със съвети за следващите стъпки. Благодаря за всичко!”

Виж всички мнения

Опит


Имаме хиляди часове натрупан опит познаваме добре всеки един етап и проблемите които могат да възникнат по време на ремонта, като се стараем да ги решаваме адекватно и в срок. С изработка, доставка и монтаж на мебели работим предимно на обекти, където ние сме изпълнители на ремонта. Установили сме, че най-лесния, евтин и безпроблемен начин да свършиш нещо е ПРАВИЛНИЯТ, и го прилагаме в работата си!

Специализация и квалификации


Разполагаме със екип от професионалисти във всеки етап от работния процес, майстори: Ел, ВиК и ОВ, фаянс, шпакловка и боя, гипскатон(изработка на сложни фигури по проект), предлагаме услугата "Кърти, Чисти Извозва" , както и "Закупуване, доставка и изкачване на строителни материали". В състояние сме да извършим качествен цялостен ремонт на жилище, а за дейностите с който не се занимаваме лично(дограми, врати, климатизация) гарантираме за доверени и коректни фирми. Разполагаме с професионална техника и машини на доказали се марки. Стремим се непрекъснато да се усъвършенстваме и трупаме опит, и това е нашия най-ценен актив в желанието да задоволим изискванията и на най-претенциозните клиенти!