Добре дошли на бизнес профила на НАЧИСТО ЕООД


НАЧИСТО ЕООД е компания, специализирала се в професионалното почистване на домове, офиси, административни сгради, производства, частни детски градини и училища, хотели  и други. За нас професионализма при извършване на поставените ни цели и задачи е на първо място, а удовлетвореността на нашите клиенти - мисия № 1.

Кърти, чисти, извозва е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


НАЧИСТО е компания с традиции в сферата на професионалното почистване.Всеки един наш служител, мениджър, хигиенист има богат опит в тази сфера, изграден усет за чистота и внимание към детайла.  А детайлът е едно от най-важните неща! Детайлът е малкото камъче, което може да преобърне колата! Ето защо ние от НАЧИСТО постоянно подобряваме процеса на работа, въвеждаме иновации и следим качеството на предоставяните от нас услуги да бъде на най-високо ниво.
Това е и причината лидери в различни сфери на бизнеса да предпочитат нас като партньор!

И. Иванов - Генерален директор

Като всяка жена си признавам, че почистването не е от любимите ми занимания.  Ако почиствам дома си основно веднъж седмично, то аз губя около 20 денонощия годишно  или 60 осемчасови работни дни в почистване. Сигурна съм, че всяка една жена може да изброи поне 30 по-приятни начина за прекарване на това време.  Когато решим да използваме услугите на фирма за почистване е много важно да подберем подходящата такава.  Аз държа на истинския професионализъм, адекватни решения за всеки отделен клиент, внимание към детайла, безвредни препарати и разумни цени. Ето защо използвам услугите на НАЧИСТО и за моя дом.

А. Шушорова - Mениджър корпоративни клиенти

Специализация и квалификации


С какво се различаваме ние от обикновените "чистачи"?
 
На първо място стоят нашите екипи. Екипи, състоящи се от истински професионалисти, с опит в тази сфера, преминали вътрешнофирмено обучение и редица тестове. Хора, които са запознати със стандартите на фирмата и вършат своята работа в съответствие с тези стандарти.
На второ място стои нашата почистваща техника и препарати. Ние използваме професионална техника и препарати на доказали се в световен мащаб производители на професионална почистваща техника и препарати. Тук няма място за компромиси. Ако техниката не е на ниво и почистването няма да бъде на ниво. А що се отнася до препаратите - те трябва да бъдат с високи почистващи свойства, но и безвредни за човешкото здраве. А ние от Бергман Сървисис държим на всичко това!
На трето място е отношението към клиента. Ние сме усмихнати, вършим работата си с удоволствие и се борим за одобрението на всеки един клиент. Ние винаги се съобразяваме с клиентите си и извършваме нашите услуги в удобно за тях време. По този начин Вие получавате услуга на най-високо ниво без това да възпрепятства нормалният Ви работен процес.