Добре дошли на бизнес профила на Пишиев


Здравейте! Ние сме екипа, който ще реализира Вашите идеи със старание и отдаденост, защото обичаме работата си. За нас, всеки нов обект носи нови предизвикателства, идеи, осъвършенстване на уменията и полезни познанства.> Нашата мисия, след като завършим обекта, е да сте доволни, затова че сте наели точно нас.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 104 месеца за Шпакловка на стени, слагане на окачен таван и обръщане на дограма | София

“Много коректни и бързи, разбират си от работата и я вършат съвестно.”

преди 106 месеца за Ремонт на магазин 50 кв.м. | София

“Монтажниците се справиха отлично.”

преди 110 месеца за Гипсокартон тавани 80кв.м. и 18кв. стени | София

“Ако търсите майстори за гипсокартон - това са. (Бих работил пак с тях и ще ги препоръчам на своите приятели също) Благодаря.”

Виж всички мнения

Опит


Всеки от нас има много реализирани проекти до този момент и е овладял тънкостите на своята дейност/ Основните ни дейности са монтаж на дограма, монтаж на гипсокартон,шпакловане и монтаж на двоен под. Работили сме с почти всички профили дограма и знаем какви характеристики има всеки един то тях и можем да ви дадем насоки, кой да изберете. Опита ни с монтажа на гипсокартон се простира от големи офис сгради, до малки апартаменти, от съвсем лесни, опростени варианти, до изключително сложни конфигурации и форми. Двойни подове най-често монтираме в офис сгради, поради спецификата на обекта. Освен гореизложените основни дейности имаме опит още с боядисване на помещения с латекс, боядисване и лакиране на метални и дървени елементи; замазки; прокарване на водопровод; монтиране и свързване на мивки, тоалетни, батерии, перални и миялни машини; прокарване на електричество и монтиране на контакти,ключове, бойлерни табла, бойлери и осветителни тела.

Специализация и квалификации


Дейностите, в които сме най добри, са монтаж на дограма, монтаж на гипсокартон, шпакловане и монтаж на двоен под.