Мнения за Петров 5.00 от 5

Oсновен ремонт на панелен апартамент, Ремонт на баня | София

“Бързо и коректно обслужване, отворен към нови предложения и изисквания за допълнителни ремонтни дейности, силно препоръчвам!” на 27 Dec 2018 от Стефан Чакъров.

Ремонт баня + щрангове кухня, Ремонт на баня | София

“Макар че имаше сериозни усложнения, като излишна арматура например, майсторите извършиха работата качествено и спазвайки уговорените срокове.” на 21 May 2018 от .

Ремонт на нов апартамент, Ремонт на баня | София

“Сърдечни благодарности за професионализма на Петко Петров.Доверих му се за цялостен ремонт на нов апартамент,който включваше широк спектър от ремонтни дейности.Останах очарована от точната преценка,внимателното отношение,прецизната и качествена работа по изпълнението на възложените задачи.Не съжалявам,че поверих апартамента на фирмата на Петко Петров.Крайният резултат си заслужаваше и съм безкрайно доволна!Доверете му се,няма да сгрешите!Препоръчвам!” на 23 Nov 2017 от Искра Димитрова.

Ремонт на баня - плочки , ВиК , таван, структора, Ремонт на баня | София

“Здравейте, малко след ремонта дойде време да изкажа мнение, като снимките ще кача другата седмица, като ни монтират душкабината. Петко (собсвеника) е млад , разбран човек с добри идеи, може да се разчита на уговорените срокове! Всеки ден имаше ясен план какво ще се прави. Да отбележа, че има страхотен майстор ( Стефан). Всички задачи бяха изпълнени по проекта Откъм чистотата има какво още да се жилелае (по време на ремонта, но като се живее вътре-няма как), а и банята си е мръсна работа. Работата беше свършена в договорения срок и качеството е добро. Дребните забележки се коментираха и отстраняваха на момента. Проекта надхвъри бюджета (допълнителни работи и задачи, материали и др) ,но резултата е страхотен.Плащането беше за всеки свършен и приет етап. Препоръки към всички в сайта за всякакви римонти - точно договорени условия по ремонтните дейности, уточнение на всички дребни детайли преди старта на работата, договор, придържайте към плана какво има да се свърши и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО инспектирайте всеки етап от ремонта. Препоръчвам Петко Петров на всички ( и бих му възложил бъдещи задачи) и бих припоръчал MaistorPlus като платформа N1 за вашият ремонт. Благодаря !” на 06 Jun 2017 от Денислав Петков.