15 оставени мнения за извършени проекти
4.93 от 5

Nikola Hristov преди 25 дни за Цялостен ремонт на кухня | София

“Като цяло съм доволен от работата. В срок се извърши.”

Камелия Попова преди 4 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Много професионално отношение и реализация на заданието. Ремонтът на баня трабваше да се осъществи в кратък срок, защото жилището е обитаемо. Всичко дейности бяха реализирани според уговорения срок.”

Стефан Чакъров преди 13 месеца за Oсновен ремонт на панелен апартамент | София

“Бързо и коректно обслужване, отворен към нови предложения и изисквания за допълнителни ремонтни дейности, силно препоръчвам!”

Иво Стоянов преди 18 месеца за Поставяне на дограми и ремонт на стая | София

“Благодаря за добре свършената работа.”

преди 21 месеца за Ремонт баня + щрангове кухня | София

“Макар че имаше сериозни усложнения, като излишна арматура например, майсторите извършиха работата качествено и спазвайки уговорените срокове.”

Искра Димитрова преди 27 месеца за Ремонт на нов апартамент | София

“Сърдечни благодарности за професионализма на Петко Петров.Доверих му се за цялостен ремонт на нов апартамент,който включваше широк спектър от ремонтни дейности.Останах очарована от точната преценка,внимателното отношение,прецизната и качествена работа по изпълнението на възложените задачи.Не съжалявам,че поверих апартамента на фирмата на Петко Петров.Крайният резултат си заслужаваше и съм безкрайно доволна!Доверете му се,няма да сгрешите!Препоръчвам!”

Денислав Петков преди 32 месеца за Ремонт на баня - плочки , ВиК , таван, структора | София

“Здравейте, малко след ремонта дойде време да изкажа мнение, като снимките ще кача другата седмица, като ни монтират душкабината. Петко (собсвеника) е млад , разбран човек с добри идеи, може да се разчита на уговорените срокове! Всеки ден имаше ясен план какво ще се прави. Да отбележа, че има страхотен майстор ( Стефан). Всички задачи бяха изпълнени по проекта Откъм чистотата има какво още да се жилелае (по време на ремонта, но като се живее вътре-няма как), а и банята си е мръсна работа. Работата беше свършена в договорения срок и качеството е добро. Дребните забележки се коментираха и отстраняваха на момента. Проекта надхвъри бюджета (допълнителни работи и задачи, материали и др) ,но резултата е страхотен.Плащането беше за всеки свършен и приет етап. Препоръки към всички в сайта за всякакви римонти - точно договорени условия по ремонтните дейности, уточнение на всички дребни детайли преди старта на работата, договор, придържайте към плана какво има да се свърши и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО инспектирайте всеки етап от ремонта. Препоръчвам Петко Петров на всички ( и бих му възложил бъдещи задачи) и бих припоръчал MaistorPlus като платформа N1 за вашият ремонт. Благодаря !”

Валерий преди 36 месеца за Прокарване на водопровод и канал, хидроизолация и редене на плочки | София

“В последните години правих няколко ремонта, но за първи път мога да препоръчам открито майсторите, които работиха. За мен беше голямо улеснение, че не трябваше да доставям материалите, а те имаха грижа за това. Работата беше изпълнена в кратки срокове, но без никакво претупване. Натрупаният професионален опит личеше във всяко едно отношение, като ми бяха препоръчани някои промени и подобрения, които само набитото професионално око може да забележи. Накрая всичко беше идеално измито и почистено, което ми се случва за първи път! Екипът не работи на най-ниските цени, но професионализмът има своята цена.”