Мнения за Петров 5.00 от 5

Камелия преди 1 месец за Цялостен ремонт на баня | София

“Много професионално отношение и реализация на заданието. Ремонтът на баня трабваше да се осъществи в кратък срок, защото жилището е обитаемо. Всичко дейности бяха реализирани според уговорения срок.”

Стефан преди 11 месеца за Oсновен ремонт на панелен апартамент | София

“Бързо и коректно обслужване, отворен към нови предложения и изисквания за допълнителни ремонтни дейности, силно препоръчвам!”

Иво преди 15 месеца за Поставяне на дограми и ремонт на стая | София

“Благодаря за добре свършената работа.”

преди 18 месеца за Ремонт баня + щрангове кухня | София

“Макар че имаше сериозни усложнения, като излишна арматура например, майсторите извършиха работата качествено и спазвайки уговорените срокове.”

Искра преди 24 месеца за Ремонт на нов апартамент | София

“Сърдечни благодарности за професионализма на Петко Петров.Доверих му се за цялостен ремонт на нов апартамент,който включваше широк спектър от ремонтни дейности.Останах очарована от точната преценка,внимателното отношение,прецизната и качествена работа по изпълнението на възложените задачи.Не съжалявам,че поверих апартамента на фирмата на Петко Петров.Крайният резултат си заслужаваше и съм безкрайно доволна!Доверете му се,няма да сгрешите!Препоръчвам!”

Денислав преди 29 месеца за Ремонт на баня - плочки , ВиК , таван, структора | София

“Здравейте, малко след ремонта дойде време да изкажа мнение, като снимките ще кача другата седмица, като ни монтират душкабината. Петко (собсвеника) е млад , разбран човек с добри идеи, може да се разчита на уговорените срокове! Всеки ден имаше ясен план какво ще се прави. Да отбележа, че има страхотен майстор ( Стефан). Всички задачи бяха изпълнени по проекта Откъм чистотата има какво още да се жилелае (по време на ремонта, но като се живее вътре-няма как), а и банята си е мръсна работа. Работата беше свършена в договорения срок и качеството е добро. Дребните забележки се коментираха и отстраняваха на момента. Проекта надхвъри бюджета (допълнителни работи и задачи, материали и др) ,но резултата е страхотен.Плащането беше за всеки свършен и приет етап. Препоръки към всички в сайта за всякакви римонти - точно договорени условия по ремонтните дейности, уточнение на всички дребни детайли преди старта на работата, договор, придържайте към плана какво има да се свърши и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО инспектирайте всеки етап от ремонта. Препоръчвам Петко Петров на всички ( и бих му възложил бъдещи задачи) и бих припоръчал MaistorPlus като платформа N1 за вашият ремонт. Благодаря !”

Валерий преди 33 месеца за Прокарване на водопровод и канал, хидроизолация и редене на плочки | София

“В последните години правих няколко ремонта, но за първи път мога да препоръчам открито майсторите, които работиха. За мен беше голямо улеснение, че не трябваше да доставям материалите, а те имаха грижа за това. Работата беше изпълнена в кратки срокове, но без никакво претупване. Натрупаният професионален опит личеше във всяко едно отношение, като ми бяха препоръчани някои промени и подобрения, които само набитото професионално око може да забележи. Накрая всичко беше идеално измито и почистено, което ми се случва за първи път! Екипът не работи на най-ниските цени, но професионализмът има своята цена.”

Елена преди 34 месеца за Лепене на гранитогрес | София

“Екипът им свърши много добре поверените им задачи по стени, таван и под в нашата кухня. Мина половин година близо от тогава и нямам забележки относно качеството, бързината и цената. Може да се разчита на адекватен съвет и доставка на материали. Благодаря на всеки от тях за свършеното, по-специално на Петко за организацията и за това, че ми угоди и ме подкрепи в колебанията ми. Успех и до скоро! ”

Зара Манева преди 38 месеца за Шпакловане, боядисване на кухня | София

“Много съм доволна от направения ремонт. Всичко беше извършено прецизно и в срок. Бяха свършени и допълнителни неща по време на ремонта. Бързо и качествено се работи. Ще препоръчам фирмата на мои познати и смятам да се обръщам към нея и в бъдеще. ”

Найден преди 38 месеца за цялостен ремонт на кухня + изработка на мебели за кухня | София

““Препоръчвам работата на г-н Петров. Много добри професионалисти, както и много приветливи момчета работят в бригадата му. Извършиха цялостен темонт на кухня (къртене, извозване, лепене на плочки, смяна на водопровод и канал, шпакловка и тн.) за много кратък период от време (3- 4 дни). Искам още един път да благодаря на г- н Петров, със сигурност в бъдеще ще работя с неговата бригада.”