11 оставени мнения от 22 извършени проекти
4.36 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Надя Динева преди 36 месеца за Монтаж/демонтаж на мебели в административна сграда | София

“Изключително съм доволна от изпълнителя. Реагира бързо и свърши добре и качествено възложената работа. Бих ползвала отново услугите им.”

Мавроди Хаджидимитров отговори:

Благодарим Ви!

Благодарим Ви!

Любен Калчев преди 42 месеца за Префугиране на покривна тераса около 30 кв.м. | Банкя

“Качествено изпълнение и с необходимата техника и прецизност”

Мавроди Хаджидимитров отговори: Виж снимки

Благодарим Ви за оставеното мнение и доверие! Поздрави!

Вики Иванова преди 44 месеца за Смяна на панти и подрязване на врати гардероб | София

“Като цяло съм доволна от работата на изпълнителя.”

Момчил Куцаров преди 46 месеца за Подмяна на вертикални щрангове | София

“Доволен съм и бех го повикал за други проекти!”

Мавроди Хаджидимитров отговори:

Благодаря Ви !

преди 47 месеца за Ремонт в кухня | София

“Много професионано изпълнение. След завършване на първоначалния проект, направих и втори, който също възложих на същия изпълнител и останах много доволен от резултата.”

Мавроди Хаджидимитров отговори:

Благадарим за оказаното доверие и се радваме, че успяхме да вникнем във Вашите желания и да ги изпълним както си ги представяте с нашата лична отговорност. Фирмата е на разположение и за други Ваши идеи във времето. Поздрави, екипът на МХ СТРОЙ

преди 52 месеца за Ремонт на кухня, две стаи и коридор | София

“МХСтрой. Макар, че една от стаите отпадна от първоначалния проект, хората от фирмата извършиха ремонта на останалата част професионално и качествено. Използваха качествени материали и в процеса на работа коригираха, доколкото беше възможно, появилите се конструктивни недостатъци на помещенията. Комуникацията помежду ни беше беше лесна и ясна. Препоръчвам ги.”

преди 52 месеца за Изрязване и монтаж на фаянсова плочка за ревизионен отвор и подмяна на течащо казанче | София

“Ремонтът на казанчето/моноблока и ревизионния отвор в банята ни беше извършен от представителите на "МХ Строй" бързо и качествено въпреки възникналите допълнителни усложнения. Препоръчвам!”

Божидар Дедов преди 38 месеца за Замазка на стълби | София

“Извърши работата на устна уговорка, без договор, без ав. плащания и без конкретна цена за целия обем от дейности. Платих материали, които не бяха доставени (кофраж за ок. 500 лв). Дава много грешни преценки - оценка за 6 торби саморазливна замазка беше сбъркана 3 пъти - оказаха се 18 (+330 лв.). Челата станаха криви (4 мм отклонение), стъпалата с различна височина (+/- 2 см). При посещение г-н Хаджидимитров обеща да коригира неточностите за своя сметка, по-късно спря да отговаря на телефона си.”

Виж снимки