19 оставени мнения от 36 извършени проекти
3.95 от 5

Георгиева преди 6 месеца за Сваляне на тапети, грундиране, боядисване, облепяне на мебели с фолио | София

“Започна още на следващия ден да работи след като говорихме. Много добре се справи. Съвсем дребена забележка имахме към едно место, но това е от използвания материал. Всичко беше супер извършено!”

D... M... преди 7 месеца за Дървен елемент от шпертплат | София

“Поръчката беше изпълнена в срок.”

Цвета Борисова преди 9 месеца за Направа на пейка за съблекалня и шкаф за стена | София

“Работата по изработката на дървените елементи е направена добре, с малки забележки. Проекта беше изпълнен в уговорения срок. Единствено имаше трудности с монтажа на елементите.”

Кремена преди 13 месеца за Изработване на дървена кутия като за домино по индивидуални размери | София

“Майстора се справи добре с поставената задаюа. Спази сроковете, за които се бяхме договорили.”

Атанас Тотев преди 16 месеца за Изработка на шкаф | София

“Много съм доволен от услугата. Коректен човек.
Препоръчвам!”

Румен Иванов отговори:

Здравейте г-н -Благодаря ви-!

Васева преди 25 месеца за Смяна на панти на вратички на 2 кухненски шкафа | София

“Изключително съм доволна. Коректен, точен, добър специалист. Обяснява, дава съвети и бих го препоръчала и на други клиенти. Заслужава отлична оценка.

Румен Иванов отговори:

Отлична работа с клиента. Благодаря за топлите думи. Радвам се, че сте останала доволна. Поздрави, Румен Иванова.

Веселин преди 47 месеца за Дървени стойки по поръчка | София

“Коректно отношение и страхотна изработка, бих повторил работата си с него.”

Светослава преди 64 месеца за Етажерки за тераса | София

“С известно закъснение искам да кажа, че съм доволна и от сайта и от намерения майстор. И в бъдеще, когато имам нужда ще ползвам услугите ви.”

Даниела преди 13 месеца за 2 шкафа, 2 барплота, 2 висящи рафта от тавана | София

“Не останах много доволна от изпълнителя. Има желание за работа, но трудно се постигат конкретни уговорки с него и не спазва уговорените срокове.”

Румен Иванов отговори:

Благодаря Ви за топлите думи, всеки има право на мнение!

Боян Боев преди 20 месеца за Изработка на стелаж от интериорен шперплат | София

“С три думи : Лаковото покритие не е гладко навсякъде, бавно и скъпо. Не препоръчвам.
И към изпълнителя: Тези втулки за крачетата три пъти казах че искам да са фи 8 и накрая си сложил фи 6.”

New York преди 43 месеца за Монтаж на 2 интериорни врати | София

“Наехме майстора за поставянето на две интериорни врати. Доволни сме, че беше на линия и се съгласи на предложените часове за оглед и монтаж. Цените са средностатистически за София. Таксата за оглед се приспада от крайната цена.

Въпреки това, добре е да знаете, че майсторът не работи с гипс, което автоматично означава допълнително наемане на втори майстор, ако се налага обръщане. В нашия случай не само, че извикахме друг специалист, което означава допълнително заплащане, но и коригиране на грешки (криво поставяне, неестетично изрязани первази и незаключващи се брави).

Бихме препоръчали единствено при подробно изясняване на офертата по време на огледа и по възможност, ваше присъствие по време на монтажа... ”

Йордан преди 10 месеца за Обзавеждане за антре | София

“Не съм доволен от работата на майстора. След работата му се налага преправяне на всичко от други майстори. Искаше пари напред, а в същото време проекта се проточи доста време. Мога да прикача снимки.”

София преди 44 месеца за ТВ шкаф дърво | София

“Изключително съм разочарована от изпълнението на ТВ шкафа и дърводелеца!
Лично одобрих шкафа в ателието му, когато вратичките вече бяха байцвани и шкафа все още не беше лакиран и не беше готов, но се съгласих с проекта. Пет от вратичките на пантите висят с по 2 см и не могат да се регулират.
Шкафът беше поръчан по снимка,красотата му беше в предните дървени вратички,които не мога да намеря обяснение защо,но дърводелецът беше намазал обилно по лицевата страна с бяло сивкав байц,който под лака стои много грозно и в съвсем различен цвят от останалата част на шкафа. Лакът си го купихме ние, а майстора само го лакира. Когато го донесе и му платихме,започнах да разопаковам шкафа и веднага видях разликата. Понеже беше казал,че вратичките са изрязвани от друг дърводелец на следващия ден му се обадих и помолих да ми даде телефона му да се обадя и платим повторно за тях,но той отказа!Не мога да си представя,че един майстор няма да знае как стои байц под лак,още повече,че от байца на много место по вратичките лакът не е хванал и са грозно,неравномерно и на петна лакирани!Той би трябвало да е видял това още при лакирането!Основата на шкафа е от фурнировано ПДЧ,но предполагам,най-евтиното леко и затова шкафа е изключително нестабилен,като отворихме всички вратички падна напред и нарани паркета!Сега трябва да търсим майстор да го укрепи и направи нови вратички,защото тези са с тънък форнир върху дървото и вероятно няма да може да се изшкури добре байца”

Жени преди 63 месеца за Подмяна на фазерно крило за врата | София

“Не сме доволни от новата врата. Има повече от 2 сантиметра луфт под вратата, който сега трябва да се чудим как да оправяме. На 1-2 места е надраскана, както и до пантата остана един доста грозно стъращ дюбел. За съжаление не само, че естетически не е в идеална форма, но и функционално с този луфт ще ни създава проблеми. Честно казано, ако старата ни врата не беше пред разпадане, щях да се откажа от новата, която ни направиха.
Когато поръчвахме врата имахме и условие боята на вратата да не мирише въобще, когато я донесат вкъщи, но след монтажа 2 дни в половината апартамент имаше миризма на боя, което беше много неприятно.
Иначе с майстора се комуникира културно. ”