Мнения за RUMEBEL 3.92 от 5

Изработка на стелаж от интериорен шперплат, Мебели и обзавеждане | София

“С три думи : Лаковото покритие не е гладко навсякъде, бавно и скъпо. Не препоръчвам.
И към изпълнителя: Тези втулки за крачетата три пъти казах че искам да са фи 8 и накрая си сложил фи 6.”
на 07 Oct 2018 от Боян Боев .

Смяна на панти на вратички на 2 кухненски шкафа , Врати и прегради | София

“Изключително съм доволна. Коректен, точен, добър специалист. Обяснява, дава съвети и бих го препоръчала и на други клиенти. Заслужава отлична оценка.
на 04 May 2018 от Васева . Румен Иванов отговори:
Отлична работа с клиента. Благодаря за топлите думи. Радвам се, че сте останала доволна. Поздрави, Румен Иванова.

Монтаж на 2 интериорни врати, Врати и прегради | София

“Наехме майстора за поставянето на две интериорни врати. Доволни сме, че беше на линия и се съгласи на предложените часове за оглед и монтаж. Цените са средностатистически за София. Таксата за оглед се приспада от крайната цена.

Въпреки това, добре е да знаете, че майсторът не работи с гипс, което автоматично означава допълнително наемане на втори майстор, ако се налага обръщане. В нашия случай не само, че извикахме друг специалист, което означава допълнително заплащане, но и коригиране на грешки (криво поставяне, неестетично изрязани первази и незаключващи се брави).

Бихме препоръчали единствено при подробно изясняване на офертата по време на огледа и по възможност, ваше присъствие по време на монтажа... ”
на 04 Nov 2016 от New York.

ТВ шкаф дърво, Дърводелски услуги | София

“Изключително съм разочарована от изпълнението на ТВ шкафа и дърводелеца!
Лично одобрих шкафа в ателието му, когато вратичките вече бяха байцвани и шкафа все още не беше лакиран и не беше готов, но се съгласих с проекта. Пет от вратичките на пантите висят с по 2 см и не могат да се регулират.
Шкафът беше поръчан по снимка,красотата му беше в предните дървени вратички,които не мога да намеря обяснение защо,но дърводелецът беше намазал обилно по лицевата страна с бяло сивкав байц,който под лака стои много грозно и в съвсем различен цвят от останалата част на шкафа. Лакът си го купихме ние, а майстора само го лакира. Когато го донесе и му платихме,започнах да разопаковам шкафа и веднага видях разликата. Понеже беше казал,че вратичките са изрязвани от друг дърводелец на следващия ден му се обадих и помолих да ми даде телефона му да се обадя и платим повторно за тях,но той отказа!Не мога да си представя,че един майстор няма да знае как стои байц под лак,още повече,че от байца на много место по вратичките лакът не е хванал и са грозно,неравномерно и на петна лакирани!Той би трябвало да е видял това още при лакирането!Основата на шкафа е от фурнировано ПДЧ,но предполагам,най-евтиното леко и затова шкафа е изключително нестабилен,като отворихме всички вратички падна напред и нарани паркета!Сега трябва да търсим майстор да го укрепи и направи нови вратички,защото тези са с тънък форнир върху дървото и вероятно няма да може да се изшкури добре байца”
на 28 Sep 2016 от София .