9 оставени мнения от 10 извършени проекти
4.78 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 89 месеца за смяна на 2 ел.табла, монтаж на ключове и контакти | София

“Работата беше свършена добре. Емил дойде и я изпълни според моите очаквания. Както смяната на таблата, така и монтажът на контактите и ключовете преминаха нормално.”

преди 115 месеца за Фигури от гипсокартон и PVC тавани | София

“Като интериорно студио, работим с много майстори. Не винаги е лесно с тях, но определено изпъкват личности като Емил със своята коректност, организираност, 100% спазване на уговорките, интелигентни решения и диалог. Много сме доволни!”

преди 117 месеца за Проблем с осветление в 2 помещения | София

“Много съм доволен. Човека си спази уговорения час до секундата и реши проблема. Разбира си от работата и ми даде съвети несвързани с проблема, за който го бях извикал. Препоръчвам!”

преди 119 месеца за Смяна на осветителни тела с луминисцентни пури | София

“Страхотен майстор. Останах много доволен. Писах следобед с проблема, а вечерта той беше у нас точно в уречения час. Въпреки, че исках само подмяна на осветителните тела, той ми предложи да прегледа и отремонтира старите тела и ми спести поне 120лв. и половин загубен ден. Помолих го да погледне и за още една нощна лампа, отремонтира и нея. Накрая ми поиска само сумата, която се бяхме уговорили за подмяна на телата. Силно препоръчвам Емил!”

Виж снимки
преди 119 месеца за Монтаж на контакти, ключ и осветление | София

“Страхотно изпълнение на заявката, нямам никакви забележки. Майсторът дойде точно в уговорения час, работи чисто и бързо. Препоръчвам на всички”

преди 119 месеца за Монтиране на контакт | София

“Лесно се организира посещението с Емил като съм доволен и от начина, по който свърши работата!”

преди 119 месеца за Ремонт и монтаж на ел. контакти и смяна ел. табло | София

“Коректно и интелигентно отношение, бърза реакция след заявката, отговорност към поетия ангажимент, качествено извършване на ремонта. При необходимост от ремонти по ел. инсталацията - препоръчвам Емил!”

преди 120 месеца за електроремонт1 | София

“Професионално отношение. Преодолява затруднения, в полза на клиента. Работи качествено и в добро темпо. Възпитан, интелигентен и отговорен.”

преди 117 месеца за Подмяна на старо ел. табло. Прокарване на нови контакти | София

“Емо работи добре и е точен във времето и задачите.
Клиенти, които не са правили ремонти преди задължително да избират внимателно материалите за ремонта, понеже при мен се наложи доработка за моя сметка.
Като цени, бях извън бюджета.”