Разберете повече за нас

Фирма „Тош ремонТ” предлага всички видове довършителни работи до ключ. Приемливи цени и качество са нашето основно предложение към клиентите. Почистването  след ремонта е наше задължение. Предлагаме доставка на материалите до обекта.

Опит:

Извършваме цялостно преустройство на вашия дом, както и довършителните работи след закупуване на ново жилище. Това, че клиентите са доволни от нас, личи от факта, че ни препоръчват и на свои познати.

Специализация и Квалификация:

Нашите дизайнери ще ви консултират за цялостния облик на Вашия дом и интериор. За оптималното влагане на материали ще извършим предварително количествена сметка. За крайния завършек на Вашия дом предлагаме изработка на мебели - по проект на клиента - и според индивидуалните размери на помещението. Предлагаме монтаж на топлоизолация - вътрешна и външна, машинно боядисване-вътрешно и по фасади, монтаж на окачени тавани , скрито осветление, луни - по изискване на клиента с най-разнообразни форми и светлини. Извършваме цялостен ремонт на бани, кухни, подмяна на водопровод , монтаж на електроуреди.