Добре дошли на бизнес профила на Дамян Раднев


Ние сме семейна фирма, чийто екип държи на качеството и коректността и подхожда с необходимия професионализъм към всяка задача. Нашата дейност е специализирана във висококачественото почистване, реновиране и възстановяване с внимание към всеки детайл без използването на вода и препарати. От 2019 г. ние сме специалисти по отстраняването на трудни и устойчиви повърхностни замърсявания. С нашата екологично чиста технология сме ориентирани към бъдещето на почистващите иновации.

Плочки и теракот е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Почистване

“Фирмата работи по иновативна технология с вакуумно почистване, което е екологично чиста технология без използване на вода и препарати, безшумна е, и не запрашава околната среда. Отстраняването на графити надписите не нанесе никакви щети върху тухлите и свързващия ги хоросан. Сроковете по изпълнението на договора от страна на фирма „Про Графити“ ООД бяха коректно спазени.
Не на последно място по важност е фактът, че предложените от фирмата изпълнител цени са конкуренти на пазара на почистващите услуги.”

на 16 Dec 2019 от Пламена Димитрова-Рачева
Виж всички мнения

Опит


14 години успешни резултати и доволни клиенти

Специализация и квалификации


Патентованата екологично чиста технология за почистване на Tornado ACS, произведена в Германия, работи на принципа на уникалния и революционнен метод на вакуумно почистване, при който не се употребява високо налягане, вода и химикали. Тази технология позволява екологично чисто почистване, реставриране и отстраняване на лак, боя, мъх, ръжда, мръсотия и много други от всякакви повърхности. Tornado ACS има циклично действие на работа, което означава, че използвания абразив не се губи, а циркулира непрекъснато като по този начин се използва отново и отново.

Допълнително


Метод на вакуумно почистване Методът на вакуумно почистване значително се различава от конвенционалното пясъчно почистване. Докато пясъкоструенето транспортира гранулите с високо налягане върху обработваната повърхност, методът на вакуумно почистване засмуква гранулите чрез създаденото отрицателно налягане от контейнера за гранули и ускорява средата до 400 км / ч в струята. Високата скорост на гранулите води до задоволителни резултати при отстраняване на замърсявания, ръжда и боя по повърхността. Поради това тази технология за минимално абразивно почистване също се нарича система за почистване с отрицателно налягане или меко бластиране.