Мнения за Макс Строй БГ 4.96 от 5

Георги преди 2 месеца за Ремонт на покрив | София

“Игнат се отзова изключително бързо на предложения проект за ремонт на покрив, направи оглед и предложи адекватни и много компетентни решения за преустройството. Всички договорени дейности бяха извършени в уговорените срокове и в предварително определеното заплащане. Независимо от нашите промени в хода на изпълнение, Игнат се съобрази с изискванията ни и ги изпълни точно и коректно.
Препоръчвам Игнат и бригадата му за ремонт на покриви.”

Георги преди 4 месеца за Ремонт на хидроизолация около асансьорна шахта | София

“Игнат реагира бързо на обявата, предложи конкурентна оферта, извършиха работата бързо и качествено, а когато имаше нужда от допълнителни умения, доведе алпинист, за да довършат проекта. Благодаря за сътрудничеството.”

Николай преди 4 месеца за Дървен навес! | Божурище

“Много съм доволен от работата им! Много бързо го направиха. Не сме имали проблеми със срокове. Дадоха ни и 10 години гаранция.”

Георги преди 5 месеца за Ремонт на таванско помещение | София

“Наех Игнат и бригадата му за ремонт на таванско помещение включващ измазване на стени, поставяне на изолация под покрива и на стените. Работата беше свършена бързо и с добро качество, а появилите се дефекти по време на работата бяха отстранени. За в бъдеще ако имам отново нужда от подобни услуги със сигурност бих се обърнал отново към тях.”

Станислав преди 5 месеца за Ремонт на покрив,с метални керемиди. В момента е с битумни. | София

“Игнат и неговите момчета ми направиха много труден покрив 230 квадрата с ламаринени керемиди.
Всичко беше в срок .Работят чисто и отговорно.Издържа и първият тест на пороя.Дава и гаранция.

Препоръчвам ги.Ще го ползвам когато имам нужда отново.
Благодаря
Поздрави,
Станислав”

Юлиян преди 8 месеца за Смяна на тръба за отводняване на покрив | София

“В хода на ремонта се оказа, че проблема е различен от първоначално описания, но майстора отстрани проблема и се справи добре.”

Александър преди 9 месеца за Ремонт на покрив | Елин Пелин

“Игнат и екипа му са страхотни! Преди няколко дни завършиха ремонта на керемиден покрив. Перфектна работа! Работата е изпълнена в съответствие с предварителна догорка. Въпреки лошото време, покрива беше завършен една седмица преди оговореният срок. Препоръчвам Игнат и екипа му на всеки!”

Ignat Ignatov отговори:

Много коретен клиент

Генадий преди 13 месеца за Хидроизолация на открита тераса | Банкя

“В края на месец Август тази година, Игнат препокри с хидроизолация и положи гранитогрес на покривна терасата в моята къща. Освен това, обруши подкожушена мазилка на бордовете на терасата и ги измаза първо с теракол, а след това и със силиконова мазилка. Повдигна ми и вратата на терасата и свърши още друга допълнителна работа. Работи бързо и прецизно, като може да му се има пълно доверие.
Много съм доволен от всичко, което свършиха Игнат и момчетата, които му помагаха. Препоръчвам го на всеки, който се интересува от него!”

Мария преди 15 месеца за Пълен ремонт на покрв - проект и подмяна | София

“Много сме доволни от изпълнението на Игнатов. Започна работа точно по план. Понеже имаше няколко усложнения, работи и през уйкенда, за да завърши навреме. Той предложи да достави материалите, но ние решихме сами да ги осигурим и за всичко сме правили проучване.

Игнат е много разбран и всичко мина изключително гладко в това отношение.
За няколко неща имахме специални изисквания, които той изпълни както пожелахме.
Фирмата не предлага проектиране на конструкцията - работи по общоприети правила, което е типично за такъв изпълнител. Ние направихме проект, защото премостванията ни бяха сравнително големи. За един от конструктивните детайли Игнат направи много добро предложение, в резултат от което конструкцията значително се опрости и стана много добре.

Той и екипът му работиха много старателно, с желание за високо качество. Дървената конструкция стана много добре. Обшивката и нарежданто на керемидите е отлично, както и обшивката на комина. Изобщо много сме доволни от крайния резултат.

Всяка вечер Игнат почистваше строителната площадка, като последния ден направи основно разчистване, което много ни помогна.

Препоръчваме този изпълнител.”

Георги преди 16 месеца за Пререждане на покрив | София

“Препоръчвам Този Изпълнител ! Коректен ! Професионално качество ! Проект извършен в срок ! Напълно отговаря на описанието за извършваните от него услуги ! Майстор , на който може да се разчита и за в бъдеще ! 100 % е постигнато съотношението цена качество ! Желая Успех на такива Майстори !”

0879 590 810 | 10:00-18:00