Добре дошли на бизнес профила на Петър Яворов


Това, което мога да ви кажа е че ви гарантирам качество и корекност .Имам опит 12 години и ви гарантирам компетентност и опит в професията, която работя. Всеки трябва да бъде най-добър в това което прави. Стремим се винаги да предложим най-добрите ефикасни и трайни решения на нашите клиенти. Изискваме абсолютно качество на материалите, които използваме. Работим с чувство на висока отговорност към всичко, което правим. При нас ще намерите коректно отношение и качество. Успех с ремонтите!

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 71 месеца за Изравняване и застилане на стълбище | Банкя

“Като цяло сме доволни от извършената работа. Имаме някои дребни забележки, касаещи качеството на изпълнение, но все пак бихме препоръчали майстора!”

преди 76 месеца за Да се направи течен тапет на хол около 60 кв | Пловдив

“Дойде навреме. Работи чисто, свърши си работата перфектно и се съобрази с желанията ми. Препоръчвам го!”

Виж всички мнения

Опит


12 години работя коректно, за да останат доволни клиентите и да ни препоръчат

Специализация и квалификации


Покривни услуги; Боя и декорация' сухо строителство. Най-вече се занимавам с изграждане на навеси. Изграждане на нови конструкции или укрепване на старите Усвояване на тераси Хидроизолация Ремонт и смяна на улуци Монтаж на водосточни тръби Пренареждане и полагане на кередмиди Повдигане на покрив/тавански стаи Тенекеджийски услуги Измазване на комини Услуги с алпинисти – височинни ремонти на труднодостъпни места от алпинисти професионалисти, имащи дългогодишен опит при ремонтите по алпийски