Мнения за Павел 4.85 от 5

Поставяне на гранитогрес коридор, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“От майстор Павел поискахме да бъде налепен гранитогрес, направена гипсова шпакловка, боядисване на интерирорните врати, растерен таван и смяна на ел. табло в коридор. Първоначално бяхме доволни от работата, но от даден момент, майстор Павел започна да забавя много проекта, не идваше в уговорените дни и часове, като не ни информираше предварително, че ще закъснее или няма да дойде, съответно намали качеството на работата, включително чистота в помещението.

Недовършва започнатото по ремонтните дейности, като работи хаотично, остави фугите на плочките непочистени, плоскостите на окаченията таван на петна и неуплътни със силикон ръбове към стената. Вратите остави на една ръка боя, а някои само на грунд, като качеството на боядисване бе неприемливо.

Майстор Павел не разполага с транспорт и не предложи да осигури такъв, налагаше ние да пренасяме строителните материали. Поиска да му бъдат пренесени и инструментите, като се съгласихем. Осигурихме всичко необходимо и имахме желание да се получи добре.

За съжаление останахме много разочаровани от отноешението, отговорността и качеството на свършената работа на майстор Павел.”
на 17 Jul 2018 от Pavel Zhelyazkov.

Лепене на тапет, Боядисване и декорация | София

“Наехме Павел за лепене на тапет на една от стените ни. Много сме доволни от качеството на работата и освен това Павел почисти след себе си и беше много внимателен. С удоволствие бих го препоръчал на други потребители.” на 01 Jul 2018 от Георги Маринов.

запълване на фуги около касите след смяна на врати, Врати и прегради | София

“Много съм доволна от качеството на свършената работа. Получих изчерпателни отговори на всички мои въпроси, както и професионални съвети за предстоящите ремонти. 100% ще го наема пак. Препоръчвам го на всички .” на 15 Nov 2017 от .

обръщане посока на отваряне на врата в мокрото, вратата е ламинирано пдч, Врати и прегради | София

“Доволна съм от качеството на извършената работа! Препоръчвам работата с този изпълнител!” на 10 Nov 2017 от .