Мнения за Павел 4.88 от 5

Енев преди 14 дни за Саниране на стена на магазин-калкан. София-център | София

“Доволен съм от работата на господин Спегалски.”

Vladislav преди 29 дни за Разширяване на отвора на стена | София

“Благодарен съм на Майстор Павел за бързото отзоваване, и добре свършената работа. Препоръчвам го и вече се разбрахме да помогне за следващият ми проект.”

Радослава преди 1 месец за Проблем при ВиК свързаността на мивка и пералня в кухня | София

“Бърза реакция, точно идентифициране на проблема и неговото отстраняване.
Препоръчвам!”

Boyan преди 3 месеца за Обръщане на ъгли - пвц дограма | София

“Много бърза реакция на майстора и добре свършена работа.”

Мира преди 4 месеца за Дървена четирикрила портална врата. Не се затваря поради провисване. | София

“Бързо и коректно свършена работа след предварителен оглед”

Снежана преди 11 месеца за Таван на баня, 4 кв/м. Монтиране на моноблок, горен и долен шкаф, батерии и вентилатор. | София

“Свърши работата добре, за времето, за което се бяхме разбрали.”

Георги преди 11 месеца за Лепене на тапет | София

“Наехме Павел за лепене на тапет на една от стените ни. Много сме доволни от качеството на работата и освен това Павел почисти след себе си и беше много внимателен. С удоволствие бих го препоръчал на други потребители.”

преди 19 месеца за запълване на фуги около касите след смяна на врати | София

“Много съм доволна от качеството на свършената работа. Получих изчерпателни отговори на всички мои въпроси, както и професионални съвети за предстоящите ремонти. 100% ще го наема пак. Препоръчвам го на всички .”

преди 19 месеца за обръщане посока на отваряне на врата в мокрото, вратата е ламинирано пдч | София

“Доволна съм от качеството на извършената работа! Препоръчвам работата с този изпълнител!”

Pavel преди 11 месеца за Поставяне на гранитогрес коридор | София

“От майстор Павел поискахме да бъде налепен гранитогрес, направена гипсова шпакловка, боядисване на интерирорните врати, растерен таван и смяна на ел. табло в коридор. Първоначално бяхме доволни от работата, но от даден момент, майстор Павел започна да забавя много проекта, не идваше в уговорените дни и часове, като не ни информираше предварително, че ще закъснее или няма да дойде, съответно намали качеството на работата, включително чистота в помещението.

Недовършва започнатото по ремонтните дейности, като работи хаотично, остави фугите на плочките непочистени, плоскостите на окаченията таван на петна и неуплътни със силикон ръбове към стената. Вратите остави на една ръка боя, а някои само на грунд, като качеството на боядисване бе неприемливо.

Майстор Павел не разполага с транспорт и не предложи да осигури такъв, налагаше ние да пренасяме строителните материали. Поиска да му бъдат пренесени и инструментите, като се съгласихем. Осигурихме всичко необходимо и имахме желание да се получи добре.

За съжаление останахме много разочаровани от отноешението, отговорността и качеството на свършената работа на майстор Павел.”