35 оставени мнения за извършени проекти
4.89 от 5

Пламен Петров преди 4 месеца за Измазване,обръщане след смяна на дограма на 2 прозореца | София

“Много професионално и качествено изпълнена работа. Беше точен при първата ни среща и подготвен с необходимите материали.Ще го ползвам и при евентуални бъдещи проблеми.Желая му здраве ,другото той си го има.”

Искрен Иванов преди 7 месеца за Кърти чисти извозва - стена и врата на подземен гараж | София

“Доволен съм от Васил Василев! Дойде и свърши работата за един ден.”

Милена преди 10 месеца за Пребоядисване на интериорни врати и каси. | София

“Много добре свършена работа.”

Наталия Железарска преди 14 месеца за Премахване на бетонов стълб, Божурище | Божурище

“Дойдоха навреме, свършиха си работата бързо и качествено, почистиха след себе си.
Препоръчвам!”

Владимир преди 15 месеца за Ремонт на остъклена тераса | София

“Васил е е човек, който разбира какво се иска без много обяснения, върши си работата коректно, правилно и в обещаните срокове. Променя си личния график, за да угоди на твоя и е на разположение, когато ти трябва.
Единствен кусур му е, че се извиняваше, че имало малко прах - ами то като се кърти и се ползват материали, естествено, че ще се изцапа малко :) Така се върши работа!
Не само беше покрил стаята, съседна на ремонтираното помещение в найлони, ами и коридора във входа и асансьора бяха подходящо "облечени"! Накрая даже мина едно почистване на подовете в половината апартамент!
Накратко - истински професионалист, бих препоръчал и бих му се обадил отново!”

Николай Нешев преди 18 месеца за Къртене на плочки и циментова замазка от тераса | София

“Изключително коректен, дойде точно навреме, според уговорката, а работата беше извършена бързо и качествено. Препоръчвам.”

преди 18 месеца за Спалня и остъклена тераса | София

“Отлично свършена работа - качествено, чисто и в срок!”

Ивайло Цанков преди 22 месеца за Транспорт на хладилник | София

“Работата беше свършена в срок. Точен и коректен.”

Dimitar borisov преди 34 месеца за Разчистване на дворно място и озеленяване. | София

“ Като всеки майстор и с този нямаше проблем когато се разбрахме какво да се свърши. Разбрахме се да извърли боклука от двора. Да изреже няколко малки дървета и да прекопае двора. Единственото което исках е да запази един лешник. Допълнително се разбрахме да шпаклова две стени на една тоалетна, да монтира една врата на тоалетната и да боядиса тоалетната. Тоалетната е 1.5кв. Боклука беше от строителни отпадъци и дървета и изрезки от двора. Това всичкото трябваше да се изхвърли. Какво се случи. Изрезките от дърветата по двора бяха запалени. Обаче една част от тях стой зарита от насип, който беше разстлан и обработен върху запаления боклук. Двора не беше прекопан. А обяснението беше.....толкова можем ....след което премина..... в не сме се разбрали. За сметка на това обаче лешника които трябваше да остане....беше изцяло и добре отрязан. За тоалетната също не сме се били разбрали...оказа се че трябвало да я боядиса половината. А за цялата трябвало да дам още 300лв. Боядисването което е направил е на петна и то три ръце. Вратата трябва да се реже защото никаква настилка не може да се сложи на пода. Сега отново трябва да се изхвърли огнището което е около 2м диаметър и трябва да разривам боклука под насипа.
Като цяло нищо не е както очаквах. Единственото което свърши е шпакловането на стените на толетната. За това трябваше да платя 1300лв. В крайна сметка им платих 795лв. И сега с останалото трябва други да довършат тяхната работа.”

Васил Василев отговори:

За г-н Димитър Райков Бучков може да се каже, че е от онези хора които ние професионалистите наричаме, "лоши клиенти". Лично аз не бих препоръчал на нито един колега да работи за него! Още при първата ни среща с него, при огледа на обекта, той не спря да се оплаква как всички майстори които са му работили до момента нещо са го излъгали или нещо не са направили както трябва.. Имал големи лични проблеми.. Имал проблеми с общината, имал проблеми с ВиК - София, имал проблеми с Енергото и т.н.. Все проблеми, проблеми и пак проблеми.. Е как пък в цяла София не се намери един кадърен майстор?!?.. Той постоянно си търси проблеми и съответно ги намира.. Не е нужно човек да е психолог за да си направи извода.. 1) Никога не сме се разбирали да му прекопавам мястото! - Уговорката беше да се изхвърлят строителните отпадъци, да се изрежат някои дървета, и тръните да се почистят. Където позволява мястото и да се фрезова. Аз това и направих! 2) Никога не сме се разбирали да му боядисвам цялата баня! - На мястото той е поставил фургон, в който е преградил един ъгъл за баня с гипсокартон, уговорката ни беше да шпакловам двете стени с гипсокартон, да ги боядисам и да монтирам една врата, която беше закупена от него. Аз това и направих! По стената може и да има петна, тъй като той реши, той сам да закупи и достави боята, която беше крайно недостатъчна като количество с цел икономия, мислейки че ако аз я закупя боята ще го излъжа с нещо и ще му излизе по-скъпо.. 3) Относно вратата. - Вратата е монтирана перфектно! Тъй като при монтажа липсваше крайна подова настилка, умишлено оставих вратата по-ниско. Всеки професионалист знае, че при полагане на нова подова настилка (паркет, плочки, балатум). вратата се подрязва от долната й страна и се напасва по пода! Заключение: В заключение мога да кажа, че обектът беше изпълнен коректно от моя страна. Но г-н Димитър не пожела да ми плати.. Аз,като цяло съм позитивна личност, от 20 години съм в този бранш и 99% от клиентите ми са доволни от мен !! За съжаление винаги има 1% от наистина чепати хора на които и господ не може да им помогне.

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Познавам г-н Василев от 2018, когато един мой приятел ми го препоръча във връзка с основен ремонт на апартамента ми около 100 км.м в ж.к. Младост 4. Оттогава добих съвсем нова, положителна представа за извършването на ремонтни дейности.
Васил направи оглед на апартамента, обсъдихме какво предстои да се направи и , договорихме цената. Още същия ден, получих по имейл съвсем точна и ясна оферта, която напълно ме удовлетвори.”

на 25 Feb 2019 от Красимира Йотова