Добре дошли на бизнес профила на BRICK_2011


БРИК ИНЖЕНЕРИНГ е създадена през 2011г, за да удовлетворява нуждите на своите клиенти, свързани със строително-ремонтни работи. Мисията на фирмата е чрез отлична организация и контрол на дейността да осигурява на пазара качествени услуги на достъпни цени по строителство, довършителни работи и ремонти на жилища, търговски обекти и цели сгради. Клиентите, които ни се доверяват, най-често са заети хора и ние се стремим максимално да облекчим техните усилия, като поемаме цялата организация, координация и логистика, свързана с конкретния проект.

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 65 месеца за Частичен ремонт на 2 бани | София

“Доволен съм от изпълнението на проекта.”

преди 75 месеца за Довършителен ремонт на баня, на тоалетна и боядисване на спални и антре | София

“Безкрайно съм благодарна на фирмата, която ме спаси от затъненето положение, в което се намирах! След като бях мотана 4 месеца от мошеническа фирма, която направи куп поразии, се обърнах към този сайт за помощ и получих от Брик Инжинеринг предложение. Веднага дойдоха, направиха оферта на прилични цени, започнаха работа и свършиха за 2 седмици това, което другите не можаха за месеци. Поради усложнение с доставка на ваната, се наложи да довършим ремонта на банята на по-късен етап. Много съм доволна от бързината, качеството, изключителната отзивчивост при моя доста сложен проект, безплатната доставка ва материали, което ви спестява време и грижи, постоянен контрол и помощ, а също и писмена гаранция! Толкова коректна фирма досега не съм срещала, отново ще ги наемам и горещо ги препоръчвам на всички, които искат качествен ремонт, изпълнен в срок.”

преди 82 месеца за Смяна на ел. инсталация на апартамент. | София

“Строителните дейности бяха изпълнени професионално и качествено. Всички срокове бяха спазени.”

Виж всички мнения

Опит


БРИК ИНЖЕНЕРИНГ работи на пазара от началото на 2011 година, като за този период имаме над 650 построени, ремонтирани или довършени обекта от всякакъв тип, в това число множество построени еднофамилни къщи, преустройства и основни ремонти на апартаменти, офиси и магазини. Сред доволните ни клиенти са фирми като БУЛСТРАД - ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП, ПУБЛИЦИС УАН, ХЕНКЕЛ, АЙ ЕЛ СИ БЪЛГАРИЯ - Мусачево, ТЪРГОВСКА ЛИГА, СОФИЯ ЕЪРПОРТ ЦЕНТЪР, ПРАГМАТИКА, ГОЛД ТЕЛЕКОМ, ПАНТА ДИЗАЙН СТУДИО, ЕСИЛОР БЪЛГАРИЯ и други.

Специализация и квалификации


БРИК ИНЖЕНЕРИНГ е регистрирана в камарата на строителите със IV и V категория строителна квалификация. Ежедневните дейности се ръководят от двама строителни инженери със значителен опит в строителството и ремонтните дейности. Във фирмата работят опитни и квалифицирани специалисти - водопроводчици; ел.техник; шпакловчици и бояджии; специалисти по полагане на плочки; група за сухо строителство (гипсокартон), специалисти по топлоизолации и мазилки. Във фирма БРИК ИНЖЕНЕРИНГ са назначени и седем човека, специалисти по груб строеж - кофражисти, арматуристи и зидари. Фирмата разполага с всички необходими технически и транспортни средства за бързо и качествено извършване на процесите. Инвестирали сме в най-добрите на пазара професионални инструменти и машини. За строителство на къщи и полагане на фасадни топлоизолации разполагаме съответно със собствен кофраж и фасадно скеле.