44 оставени мнения от 55 извършени проекти
4.91 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Николай Павлов преди 17 месеца за Боядисване на апартамент | София

“Иво е отличен майстор и добър човек. Благодарности за отговорното отношение, коректността и професионално изпълнение на проекта. Изпипва всичко в детайл и работи много чисто и ефективно. Бих го наел отново в бъдеще. Занимавам се с ремонтни дейности близо 10 месеца, в които се сблъсках с много изпълнители и неприятен опит, но Иво ми върна вярата в добрия майстор!”

Албена преди 18 месеца за Цялостен ремонт на мезонет | София

“Ивелин е работлив и съвестен, отнася се коректно и отговорно към всяка задача. Поддържа чисто и подредено, работи прецизно и очаквам подобно отношение и от клиента. Препоръчвам!”

Ангелина Церовска преди 22 месеца за Пребоядисване | София

“Препоръчвам Иво на всеки, който има високи очаквания, свързани с коректност, професионализъм, възпитание и добросъвестност. Много съм доволна. Крайният резултат беше повече от очакваното от мен. Работи прецизно и чисто. Благодаря, Иво!”

Златина Стоянова преди 30 месеца за Боядисване на 2 стаи и местене на мебели | София

“Свърши си чудесно работата и за толкова, за колото сме се разбрали. Доволна съм.”

Татяна Янева преди 32 месеца за Шпакловка, боядисване и обръщане | София

“Бързо и качествено.Коректност и отговорност. Силно препоръчам.Благодаря за чудесно свършената работа.”

Георги преди 34 месеца за Довършителни работи по апартамент | София

“Много съм доволен от изпълнителя, изпипва всичко до детайл!”

Спаска Кадийска преди 34 месеца за Боядисване на апартамент | София

“бързо ( 7 работни дни) и добро изпълнение”

Станислав Колев преди 35 месеца за Финишна шпакловка на апартамент в София | София

“Останах изключително доволен от свършената работа от Ивелин. Шпакловката на апартамента ми беше направена много качествено. Той работи на високо професионално ниво и също така е много коректен. Преди това бях викал и други майстори от известна софийска фирма, но това което свърши Ивелин е в пъти по- качествено. Препоръчвам!”

преди 61 месеца за Търся Майстор професионалист | София

“Не искам да съм краен, но за да предпазя бъдещи потърпевши клиенти на Иво , ще кажа за един от най-добрите ви майстори на сайта че, за нищо не става, съсипа материял за около 500 лв взема пари а нищо не свърши. Правим повторен ремонт на нещо което сме платили, за това мили хора внимавайте пари уж за материяли не давайте аз лично няма да го оставя и ще го гоня до дупка по един или друг начин....... качвам снимки в моя профил, за да го видите всички какъв майстор е.”

Ивелин Божков отговори: Виж снимки

Лесно е да се хвърля кал по репутация, градена с години, но описаните проблеми са в резултат и на претенциите и изискванията на клиента по отношение на начина на работа. Клиентът беше неколкократно предупреден, че не е добре да се слага лепенка за повторно отсичане, тъй като се получава проблем, но въпреки това настоя да го направя така, както и за други специфични технологични работи. Аз от години си отсичам със специална четка и досега никой не ми е правил проблеми, то и тук първоначално нямаше, после изведнъж „не съм доволен“. Моята грешка беше, че препоръчах неподходящ латекс за шпакловка, която в основната си част не е правена от мен, а от други колеги преди това. Но клиентът се жалваше колко много се набутал с тях, за да вляза аз в положение и за да сме доволни и двете страни, се опитах на някакви компромисни варианти без да изнудвам и да търся причини за повече пари. Но явно човек не трябва да изневерява на приципите си, а да се калкулират нещата реално, без да се поддава на емоции и да се съобразява с грешките на другите. Държа да отбележа също, че количеството латекс, което използвах, беше на около 2/3, другата част си остана и може да се ползва, постигнахме споразумение, лично закупих и оставих от същия латекс и възстанових парите за труда по боядисването, за което имам съответния документ. Да напомня също, че имахме уговорка кога да започна, а клиентът ме забави със седмици, за което аз от своя страна мога да предявя претенции за пропуснати ползи за дните, които не работих. Какво значи клиентите да не си дават парите предварително, които уж били за материали, като материалите са там на следващия ден и всеки един лев е отчетен с фактури и касови бележки, но всичко се ползва като повод за системно изнудване. Тръгнах си заради психичeския тормоз, който едва ли някой би издържал, можех да оправя работите, но обстановката стана нетърпима и предпочетох това решение. От години си имам редовни клиенти, чакащи ме в някои случаи с месеци и сега някой да напише, че за нищо не ставам и че съм измамник, си е обида не само към мен, а и към тях, понеже излиза, че те нямат собствено мнение и някой там видиш ли, им диктува и ги омайва. Призовавам бъдещите мои клиенти, а и колеги, към критично отношение към този отзив, написан от човек, които само се чуди, как да си нахрани собственото его, а правописът му също е достатъчен показател за културата и нивото на автора.