32 оставени мнения от 37 извършени проекти
4.88 от 5

Огнян Георгиев преди 1 месец за Боядисване с латекс на около 250 м2 тавани и стени в апартамент ново строителство | София

“Коректно, качествено и в срок. Иво работи подредено и чисто, съгласно уговорките и спазва предложения срок. Бих го препоръчал на мои познати за техните ремонти.”

Антон Ценов преди 3 месеца за Ремонт на хол и спалня | София

“Избраният изпълнител Ивелин Божков беше изключително коректен, съобразителен и точен във всяко отношение . Изцяло се доверих на преценката му относно избора на материали. По време на ремонта Ивелин Божков предлагаше идеи и изцяло се съобразяваше с изискванията на клиента.Доволен съм от крайният резултат от свършената работа и бих го препоръчал на близки и приятели. Галерия на извършения ремонт (преди и след) може да видите в приакчените снимки.”

Петров преди 5 месеца за Боядисване с латекс | София

“Сърдечни благодарности за Иво Божков-случих с невероятен професионалист,изключително коректен и сериозен.Поставеното задание- боядисване с латекс беше изпълнено в срок, на договорената цена и оставено чисто след боядисването.Препоръчвам Иво Божков за вътрешни ремонти.”

Кирил Димчев преди 10 месеца за Боядисване на стени и тавани в апартамент | София

“Наех Иво Божков за изпълнението на нужния ни ремонт. Мога да заявя, че Иво се справи прекрасно със задачата и доста по-бързо от очакваното! Бяхме определили един прогнозен бюджет за ремонта, който дори не бе достигнат след приключването му, макар че преди да се спрем на Иво, получихме несериозна оферта, надвишаваща 4-кратния размер на стойността, за която Иво изпълни задачата. Изключително качествена и прецизна работа, за която сме му много благодарни. Препоръчваме услугите на Иво на всеки, който се нуждае от какъвто и да е вътрешен ремонт и боядисване!”

Ваня Карамалакова преди 12 месеца за Боядисване на стени в апартамент | София

“Оценката ми е повече от отлична!!!
Наех Иво Божков и съм удивена от този изпълнител, коректен, точен, прецизен, изчисти всичко след себе си.
Цялата работа беше свършена за два дни.
Доволна съм и от сайта, че успях да намеря качествен човек, като Иво.
Бих работила и занапред с него, препоръчвам го!!!”

Михаил Емилов преди 14 месеца за Фина шпакловка на тристаен апартамент ново строителство (стени на турбозол) | София

“Иво извърши шпакловането на апартамента и последващото боядисване съгласно моите изисквания, като също така ми помогна с избора на добър латекс на разумна цена. Лесна комуникация, прецизно изпълнение и коректност, всички предварително уговорените условия бяха спазени. При предаването на апартамента, всички отпадъци бяха изнесени и всичко беше в перфектен вид. Препоръчвам.”

Галина Андреева преди 16 месеца за Окачен таван и лепене на гипсови декоративни плочки. | София

“Много сме доволни от Иво, работи чисто ,качествено и бързо. Направи окачения таван както искахме.”

Радослав Радев преди 18 месеца за Ремонт на стая | София

“Истински специалист, който разполага с необходимите знания, сръчност, техника и желание за работа! Много точен, коректен, работи без почивка и излишни приказки. Много добра организация по време на работа. Работи чисто и бързо. Всички мои изисквания бяха покрити. Отново бих наел майстора и бих го препоръчал на приятели!Благодаря и на Майстор плюс за възможността да направя добър избор .”

Мирослав преди 14 месеца за Търся Майстор професионалист | София

“Не искам да съм краен, но за да предпазя бъдещи потърпевши клиенти на Иво , ще кажа за един от най-добрите ви майстори на сайта че, за нищо не става, съсипа материял за около 500 лв взема пари а нищо не свърши. Правим повторен ремонт на нещо което сме платили, за това мили хора внимавайте пари уж за материяли не давайте аз лично няма да го оставя и ще го гоня до дупка по един или друг начин....... качвам снимки в моя профил, за да го видите всички какъв майстор е.”

Ивелин Божков отговори:

Лесно е да се хвърля кал по репутация, градена с години, но описаните проблеми са в резултат и на претенциите и изискванията на клиента по отношение на начина на работа. Клиентът беше неколкократно предупреден, че не е добре да се слага лепенка за повторно отсичане, тъй като се получава проблем, но въпреки това настоя да го направя така, както и за други специфични технологични работи. Аз от години си отсичам със специална четка и досега никой не ми е правил проблеми, то и тук първоначално нямаше, после изведнъж „не съм доволен“. Моята грешка беше, че препоръчах неподходящ латекс за шпакловка, която в основната си част не е правена от мен, а от други колеги преди това. Но клиентът се жалваше колко много се набутал с тях, за да вляза аз в положение и за да сме доволни и двете страни, се опитах на някакви компромисни варианти без да изнудвам и да търся причини за повече пари. Но явно човек не трябва да изневерява на приципите си, а да се калкулират нещата реално, без да се поддава на емоции и да се съобразява с грешките на другите. Държа да отбележа също, че количеството латекс, което използвах, беше на около 2/3, другата част си остана и може да се ползва, постигнахме споразумение, лично закупих и оставих от същия латекс и възстанових парите за труда по боядисването, за което имам съответния документ. Да напомня също, че имахме уговорка кога да започна, а клиентът ме забави със седмици, за което аз от своя страна мога да предявя претенции за пропуснати ползи за дните, които не работих. Какво значи клиентите да не си дават парите предварително, които уж били за материали, като материалите са там на следващия ден и всеки един лев е отчетен с фактури и касови бележки, но всичко се ползва като повод за системно изнудване. Тръгнах си заради психичeския тормоз, който едва ли някой би издържал, можех да оправя работите, но обстановката стана нетърпима и предпочетох това решение. От години си имам редовни клиенти, чакащи ме в някои случаи с месеци и сега някой да напише, че за нищо не ставам и че съм измамник, си е обида не само към мен, а и към тях, понеже излиза, че те нямат собствено мнение и някой там видиш ли, им диктува и ги омайва. Призовавам бъдещите мои клиенти, а и колеги, към критично отношение към този отзив, написан от човек, които само се чуди, как да си нахрани собственото его, а правописът му също е достатъчен показател за културата и нивото на автора.