Мнения за Иво - вътр.ремонти 4.86 от 5

Боядисване на стени в апартамент, Боядисване и декорация | София

“Оценката ми е повече от отлична!!!
Наех Иво Божков и съм удивена от този изпълнител, коректен, точен, прецизен, изчисти всичко след себе си.
Цялата работа беше свършена за два дни.
Доволна съм и от сайта, че успях да намеря качествен човек, като Иво.
Бих работила и занапред с него, препоръчвам го!!!”
на 07 May 2019 от Ваня Карамалакова.

Фина шпакловка на тристаен апартамент ново строителство (стени на турбозол), Боядисване и декорация | София

“Иво извърши шпакловането на апартамента и последващото боядисване съгласно моите изисквания, като също така ми помогна с избора на добър латекс на разумна цена. Лесна комуникация, прецизно изпълнение и коректност, всички предварително уговорените условия бяха спазени. При предаването на апартамента, всички отпадъци бяха изнесени и всичко беше в перфектен вид. Препоръчвам.” на 20 Mar 2019 от Михаил Емилов.

Търся Майстор професионалист, Боядисване и декорация | София

“Не искам да съм краен, но за да предпазя бъдещи потърпевши клиенти на Иво , ще кажа за един от най-добрите ви майстори на сайта че, за нищо не става, съсипа материял за около 500 лв взема пари а нищо не свърши. Правим повторен ремонт на нещо което сме платили, за това мили хора внимавайте пари уж за материяли не давайте аз лично няма да го оставя и ще го гоня до дупка по един или друг начин....... качвам снимки в моя профил, за да го видите всички какъв майстор е.” на 07 Mar 2019 от Мирослав . Ивелин Божков отговори:
Лесно е да се хвърля кал по репутация, градена с години, но описаните проблеми са в резултат и на претенциите и изискванията на клиента по отношение на начина на работа. Клиентът беше неколкократно предупреден, че не е добре да се слага лепенка за повторно отсичане, тъй като се получава проблем, но въпреки това настоя да го направя така, както и за други специфични технологични работи. Аз от години си отсичам със специална четка и досега никой не ми е правил проблеми, то и тук първоначално нямаше, после изведнъж „не съм доволен“. Моята грешка беше, че препоръчах неподходящ латекс за шпакловка, която в основната си част не е правена от мен, а от други колеги преди това. Но клиентът се жалваше колко много се набутал с тях, за да вляза аз в положение и за да сме доволни и двете страни, се опитах на някакви компромисни варианти без да изнудвам и да търся причини за повече пари. Но явно човек не трябва да изневерява на приципите си, а да се калкулират нещата реално, без да се поддава на емоции и да се съобразява с грешките на другите. Държа да отбележа също, че количеството латекс, което използвах, беше на около 2/3, другата част си остана и може да се ползва, постигнахме споразумение, лично закупих и оставих от същия латекс и възстанових парите за труда по боядисването, за което имам съответния документ. Да напомня също, че имахме уговорка кога да започна, а клиентът ме забави със седмици, за което аз от своя страна мога да предявя претенции за пропуснати ползи за дните, които не работих. Какво значи клиентите да не си дават парите предварително, които уж били за материали, като материалите са там на следващия ден и всеки един лев е отчетен с фактури и касови бележки, но всичко се ползва като повод за системно изнудване. Тръгнах си заради психичeския тормоз, който едва ли някой би издържал, можех да оправя работите, но обстановката стана нетърпима и предпочетох това решение. От години си имам редовни клиенти, чакащи ме в някои случаи с месеци и сега някой да напише, че за нищо не ставам и че съм измамник, си е обида не само към мен, а и към тях, понеже излиза, че те нямат собствено мнение и някой там видиш ли, им диктува и ги омайва. Призовавам бъдещите мои клиенти, а и колеги, към критично отношение към този отзив, написан от човек, които само се чуди, как да си нахрани собственото его, а правописът му също е достатъчен показател за културата и нивото на автора.

Окачен таван и лепене на гипсови декоративни плочки., Сухо строителство | София

“Много сме доволни от Иво, работи чисто ,качествено и бързо. Направи окачения таван както искахме.” на 15 Jan 2019 от Галина Андреева.

Ремонт на стая, Боядисване и декорация | София

“Истински специалист, който разполага с необходимите знания, сръчност, техника и желание за работа! Много точен, коректен, работи без почивка и излишни приказки. Много добра организация по време на работа. Работи чисто и бързо. Всички мои изисквания бяха покрити. Отново бих наел майстора и бих го препоръчал на приятели!Благодаря и на Майстор плюс за възможността да направя добър избор .” на 26 Nov 2018 от Радослав Радев.