Мнения за Иво - вътр.ремонти 5.00 от 5

Окачен таван и лепене на гипсови декоративни плочки., Сухо строителство | София

“Много сме доволни от Иво, работи чисто ,качествено и бързо. Направи окачения таван както искахме.” на 15 Jan 2019 от Галина Андреева.

Ремонт на стая, Боядисване и декорация | София

“Истински специалист, който разполага с необходимите знания, сръчност, техника и желание за работа! Много точен, коректен, работи без почивка и излишни приказки. Много добра организация по време на работа. Работи чисто и бързо. Всички мои изисквания бяха покрити. Отново бих наел майстора и бих го препоръчал на приятели!Благодаря и на Майстор плюс за възможността да направя добър избор .” на 26 Nov 2018 от Радослав Радев.

Остъклен балкон - обръщане вътре и вън,вътр.изолация, гипсокартон и изравняване на пода, Сухо строителство | София

“Майстора (Иво) е изключително коректен и добър професионалист.Работи чисто и каквото е казал го е изпълнил в срок на нормални цени. На практика за първи път нямам никакви проблеми използвайки услугите на майстор. Препоръчвам го и при необходимост отново ще се възползваме с моето семейство от услугите му.” на 07 Nov 2018 от Илиян Николов.

Освежаване -боядисване на стени с латекс в апартамент от 50 кв.м., Боядисване и декорация | София

“Много съм доволна от работата му - професионално боядиса стените и таваните като избра много качествен миещ се английски латекс. Посочи ми и скрити дефекти, които трябваше да се отстранят преди да боядиса външните стени, които бяха влажни от терасата, която пропускаше вода.Можеше и да не ми каже за тях, за да свърши по-бързо с моя малък апартамент и да започне по-голям следващ проект. Майсторите, които дойдоха след него ме разиграваха 1 месец и половина, за да направят хидроизолацията на една тераса от 6 кв. м. /държа да отбележа, че не бяха наети чрез тази платформа, а по препоръка/. Тогава си дадох сметка какво е да наемеш майстор, който си спазва уговорката за срокове на изпълнение и не поема други ангажименти докато не приключи обекта, който е започнал. Освен качествената работа на Иво, той е изключително отговорен по отношение на поетите ангажименти за срокове, нещо на което много държа. С радост бих го наела пак и бих го препоръчала без колебание на свои приятели и познати. Използвам случая да ти благодаря отново за всичко Иво!” на 06 Sep 2018 от Антоанета Ламбурова.

Окачен таван, Сухо строителство | София

“Професионализъм и коректност. Рабатота беше извършена качествено и в срок. Много съм доволна и препоръчвам!” на 14 Aug 2018 от Надя .