Добре дошли на бизнес профила на Иво - вътр.ремонти


Притежавам необходимия опит, техника и квалификация за организиране и извършване на качествени вътрешни ремонти на територията на гр.София и околността.

Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Николай Павлов преди 17 месеца за Боядисване на апартамент | София

“Иво е отличен майстор и добър човек. Благодарности за отговорното отношение, коректността и професионално изпълнение на проекта. Изпипва всичко в детайл и работи много чисто и ефективно. Бих го наел отново в бъдеще. Занимавам се с ремонтни дейности близо 10 месеца, в които се сблъсках с много изпълнители и неприятен опит, но Иво ми върна вярата в добрия майстор!”

Албена преди 18 месеца за Цялостен ремонт на мезонет | София

“Ивелин е работлив и съвестен, отнася се коректно и отговорно към всяка задача. Поддържа чисто и подредено, работи прецизно и очаквам подобно отношение и от клиента. Препоръчвам!”

Ангелина Церовска преди 22 месеца за Пребоядисване | София

“Препоръчвам Иво на всеки, който има високи очаквания, свързани с коректност, професионализъм, възпитание и добросъвестност. Много съм доволна. Крайният резултат беше повече от очакваното от мен. Работи прецизно и чисто. Благодаря, Иво!”

Виж всички мнения

Опит


Квалификацията си получих в строителен техникум, специалност "Строителство и архитектура". От 1999 г. до настоящия момент активно се занимавам с дейности в областта на строителството. От 2000 г. се усъвършенствах в областта на сухото строителство. Извършвам главно монтаж на гипсокартон, включително със сложни дизайнерски решения, на изгодни цени. Извършвам също обръщане на дограма, както и шпакловки, боядисване и някои други вътрешно-ремонтни дейности.

Специализация и квалификации


Специалист съм в областта на сухото строителство - окачени тавани тип "растер", шпакловка, боядисване, обръщане на дограми, направа на окачени тавани със сложни елементи, скрито осветление и други.