8 оставени мнения от 8 извършени проекти
4.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 115 месеца за Редене на плочки | София

“Доволен съм, момчетата си вършат добре работата.”

преди 117 месеца за монтиране на 5м. PVC первази за паркет в коридори | София

“Доволен съм от свършената работа. Майсторът беше акуратен, съвестен, работата беше свършена качествено и навреме според уговорката ни. Точно и професионално. Силно препоръчвам и за други услуги, защото портфолиото на фирмата е много голямо.”

преди 117 месеца за редене на плочки | София

“Много съм доволен. Много качествено и коректно работи фирмата.Мисля да я наема и за допълнителни ремонти в бъдеще.”

преди 119 месеца за Циклене и лакиране на дюшеме | София

“Изключително съм доволен от услугите на Студио 7. Бих казал най-лесната и точна комуникация със строителна фирма/майстор откакто съм започнал абсолютно основен ремонт.
Препоръчвам с две ръце!”

преди 119 месеца за Изграждане на нова баня | София

“Изказвам искренни благодарности към Иво- много точен и изпълнителен човек, който извърши цялостното изграждане на моята баня от етап на груб строеж (без инсталациите) предсрочно. Благодаря също така и на Ицо, който го измъчих с кривите си стени и напасване на линейния сифон- работеше по 12 часа без почивни дни за да се получи едина прекрасна баня. Още едно голямо благодаря и на сайта, който съществува и ме свърза с тези прекрасни хора.”

преди 120 месеца за ремонт под на баня | София

“Имах проблем с некачествено поставен под в банята (наличие на локви и липса на наклон). Христо изпълни задачата да поправи пода изключително добре и в срок. Доволен съм от извършения ремонт.”

преди 115 месеца за Подут паркет | София

“Като цяло оправиха надигането, но паркета не прибра напълно и все още мърда. Няма и как да е по-добре с 5те дюбела, които забиха. Освен това доста небрежно замазаха с лепило главите на винтовете и стана грозно. Не е работа за 150лв това.
Виках ги да си коригират работата: първо бяха заети, след това беше болен шефа, накрая се разбрахме за ден и час, и не дойдоха”

Виж снимки
преди 117 месеца за редена на плочки | София

“Наехме Ивайло Маринов за лепене на плочки в тоалетна и баня. Услугата се извърши, всичко изглеждаше добре, разплатихме се по живо, по здраво. Два месеца по-късно плочките започнаха масово да се отлепват, а фугите - да се напукват и ронят. Отлепва се слоя лепило хем от стените, хем от плочките.

Сега вече е видно, (след като плочките спокойно се свалят с два пръста) че лепенето е ставало на дебел слой "кюфтета" (1.5-2см) с големи участъци по плочките, които изобщо нямат контакт с лепило. За незапознатите ще споделя, че това е лоша практика и признак на мързелива и мърлява работа.

Доказателство може да се види тук: https://www.youtube.com/watch?v=yde-JXzN2og

Ивайло се яви на оглед, съгласи се, че има дефект и се зае да сваля плочките, за да ги лепи отново. Три дни по-късно заяви, че на него това му е нерентабилно и по-скоро ще ни възстанови част от сумата по договора.

От тогава Ивайло увърта и търси оправдания така че да прехвърли вината. Вчера ни съобщи, че отказва да ни компенсира. Започнахме да си търсим правата по законен ред.

Не мога да препоръчам Ивайло Маринов и “СТУДИО СЕВЪН” ООД, защото са некоректни и работят некомпетенто.”

Ивайло Маринов отговори:

Няма да коментираме подобни измислици и клипчета подготвяни месеци от хора, които ..... Който е работил с нас знае начина и качеството на работа, което предлагаме. :-)