Албуми от реализирани проекти

Боядисване

Боядисване

Боядисвания на тавани и стени, както и на всякакви перила, врати и други елементи е нещото в, което смятаме че сме най-добри. Работим с качествени материали и инструменти с до 20 % отстъпка. Гарантираме високо качество и чистота на изпълнението !

Разгледай галерия
Ремонт на Баня

Ремонт на апартаменти.

Извършваме също и ремонти на апартаменти. Специалисти сме най-вече в шпакловки, бои, вътрешни изолации, гипсокартон и тапети. Работим с доказани професионалисти и във всички останали сфери на вътрешните ремонти.

Разгледай галерия
Ремонт на тухлени блокове.

Ремонтиране на общи части - тухлени блокове.

От над 10 години ремонтираме стари жилищни кооперации, претърпяли земетресения, течове, пожарии и ударите на времето. Отстраняваме успешно винервайс по няколко начина. Работим с договор, срокове, гаранции и чистота на изпълнението. Предлагаме безплатен оглед и оферта до 24 часа, както и до 20 % отстъпка от материали.

Разгледай галерия
Ремонт на панелен блок.

Ремонти на общи части на панелни блокове.

Имаме богат опит в извършването на ремонти на общи части на жилищни входове. Извършели сме множество ремонти в цяла София. Работим със срок, договори, гаранции и гарантирана чистота. Аванс за труд не взимаме, предлагаме до 20 % отстъпка от висококачествени материали.

Разгледай галерия