Мнения за Майстор Николов 4.94 от 5

Todor преди 1 месец за Ремонт на 6 етажен вход | София

“Основната част от изискванията ни бяха изпълнени. Ремонтът беше извъшен в договорения срок. Входът е забележимо освежен и подновен.”

Йордан преди 2 месеца за Боядисване на вход | София

“Възпитани, отзивчиви и точни.”

Таня преди 2 месеца за Боядисване и декорация на апартамент 60 кв.м | София

“Избрах майстор Йоан Николов да извърши ремонта на апартамента ми след проучване в сайт Ви. Спрях се на този майстор, благодарение на многото положителни мнения за него и екипа му и не се излъгах. Момчетата са точни по отношение на офериране. Впечатлена бях от информацията, която присъстваше в офертата. Освен правилното и коректно снемане на размерите бяха ми дали отговори и решения на всички въпроси, до последния, които обсъждахме по време на първото посещение. И всичко беше записано в офертата. Не на последно място екипът е професионален , разбират си от работата и са много точни и коректни по отношение на уговорения срок и направените разходи за материали. Работят качествено и чисто. Благодаря Ви, момчета! При необходимост ще се възползвам отново от професионалните Ви услуги. БЛАГОДАРЯ!”

Пламен преди 3 месеца за Ремонт на апартамент | София

“Точен и коректен. Бързо свършена работа!”

Димитър преди 9 месеца за Вътрешно освежаващо боядисване на апартамент около 160 м.кв. | София

“Много съм доволен от работата на господин Ивайло Николов. Комуникацията с него беше на ниво. Сам си закупи материалите. Спази сроковете за работа и съм много доволен от резултата.”

Ивайло Николов отговори:

Благодарим много ! Изключително любезен и тактичен човек с когото се работи много лесно и приятно ! Винаги сме на линия, от тук нататък имате 10 % отстъпка. Желаем всичко добро !

Татяна преди 9 месеца за Освежаване на стължище в 5 етажен блок чрез пребоядисване | София

“Благодарим на екипа на майстор Николов: всичко беше извършено по план, бързо и качествено. Момчетата са много отзивчиви и коректни. Препоръчвам ги на всички, които се нуждаят от боядисване.”

Генади преди 10 месеца за Освежаване на жилищен вход | София

“Изпълнителят беше коректен и спази сроковете, зададени в договора.
Доволен съм от качеството на ремонтните дейности.”

Цветомир преди 11 месеца за Пребоядисване на дървени интериорни врати | София

“Хората изпратени от майстор Николов свършиха работата качествено и със старание.”

Ивайло Николов отговори:

Благодарим за оставеното мнение ! Желаем ви всичко добро, бъдете живи и здрави и успех !

Татяна преди 12 месеца за Боядисване на хол с латекс | София

“Изключително съм доволна от работата на Майстор Николов - бързо и качествено изпълнение на възложените задачи, професионално отношение, прецизност и коректност. Екипът прояви гъвкавост и работи организирано през почивните дни, а в понеделник дойде, за да нанесе финални шрихи и да се увери, че ремонтните дейности са извършени в съответствие с моите изисквания. Въпреки неудобството да работят в помещения, пълни с мебели, Йоан и Ивайло подготвиха терена, като опаковаха всичко старателно, а накрая предадоха обекта в чист и спретнат вид. Комуникацията протече леко, точно и приятно от момента на наемане до окончателното приключване на проекта.
Препоръчвам с две ръце екипа на Майстор Николов и с удоволствие бих се обърнала към тях при следващи подобни проекти!”

Николай преди 14 месеца за Стълбище на кооперация с отвор по средата | София

“Отлично премина всеки етап от ремонта. Всички във входа са доволни. Офертната и крайната цена съвпадаха и нямаше номера тип това се оказа, ама за това не бяхме се разбрали...Но и все пак като съвет от мен е добре всичко да бъде уточнено в началото от технически грамотен човек. Хората от екипа са супер симпатични и съкооператорите бяха много доволни и от това. Мозайката и вратите бяха добре завити и нямаше проблем с почистистването. Мръсотията ежедневно са махаше. Крайният резултат е наистина чудесен при положение, че не бяхме заплатили за пълно прешпакловане, а само за отремонтиране на силно увредените участъци.
С чисто сърце мога да препоръчам екипа на Майстор Николов и им пожелава здраве и успехи!
Домоуправител Николай М.”

Ивайло Николов отговори:

Благодаря много за позитивното мнение ! Работата с Николай, бе изключително лесна и приятна, изключително кооперативен човек ! За нас бе удоволствие да от ремонтираме този жилищен вход, който между другото е най-красивия от към архитектура, който сме виждали !

Мария Чолакова преди 67 месеца за боядисване на стени и тавани в студентска гарсониера-квартира | София

“Целта беше да се направи дезинфекция на една студенска квартира.
Николов и син наистина изпълниха всичко в срок и по начин, по който се бяхме уговорили.
Имам малки забележки, но се надявам, че са били в резултат от бързината и спазването на срока.”