Мнения за Майстор Николов 4.94 от 5

Боядисване и декорация на апартамент 60 кв.м, Боядисване и декорация | София

“Избрах майстор Йоан Николов да извърши ремонта на апартамента ми след проучване в сайт Ви. Спрях се на този майстор, благодарение на многото положителни мнения за него и екипа му и не се излъгах. Момчетата са точни по отношение на офериране. Впечатлена бях от информацията, която присъстваше в офертата. Освен правилното и коректно снемане на размерите бяха ми дали отговори и решения на всички въпроси, до последния, които обсъждахме по време на първото посещение. И всичко беше записано в офертата. Не на последно място екипът е професионален , разбират си от работата и са много точни и коректни по отношение на уговорения срок и направените разходи за материали. Работят качествено и чисто. Благодаря Ви, момчета! При необходимост ще се възползвам отново от професионалните Ви услуги. БЛАГОДАРЯ!” на 22 Apr 2019 от Таня Стоянова.

Вътрешно освежаващо боядисване на апартамент около 160 м.кв., Боядисване и декорация | София

“Много съм доволен от работата на господин Ивайло Николов. Комуникацията с него беше на ниво. Сам си закупи материалите. Спази сроковете за работа и съм много доволен от резултата.” на 18 Oct 2018 от Димитър Хадживълчев. Ивайло Николов отговори:
Благодарим много ! Изключително любезен и тактичен човек с когото се работи много лесно и приятно ! Винаги сме на линия, от тук нататък имате 10 % отстъпка. Желаем всичко добро !

Освежаване на стължище в 5 етажен блок чрез пребоядисване, Боядисване и декорация | София

“Благодарим на екипа на майстор Николов: всичко беше извършено по план, бързо и качествено. Момчетата са много отзивчиви и коректни. Препоръчвам ги на всички, които се нуждаят от боядисване.” на 25 Sep 2018 от Татяна Кучинова.