51 оставени мнения от 70 извършени проекти
4.94 от 5

Румяна Танчева преди 6 месеца за Пребоядисване на апартамент | София

“Страхотни професионалисти! Проектът беше изпълнен в срок с много добро качество. Въпреки затрудненията, момчетата се справиха много добре, оставиха всичко много чисто и помогаха във всичко. Най-много ме впечатли личното отношение и гъвкавостта. Препоръчвам горещо!”

Кристина преди 9 месеца за Пребоядисване на детската стая | София

“Имах нужда от бърз ремонт на една стая и съм щастлива, че Йоан Николов се отзова. Направи оглед, изпрати оферта и спази всичко, за което се бяхме разбрали. Стаята е готова за ползване само за три дни. Много ценни препоръки получих, работи чисто и бързо, спазва сроковете и комуникацията е много лесна.
Благодаря за отличната работа и за професионалното отношение!”

Борислав Велков преди 10 месеца за Освежаване на 2 етажа от блок в 2 цвята. | София

“Останахме много доволни от майстор Николов. Бързо и качествено изпълнение”

Todor Bozhankov преди 11 месеца за Ремонт на 6 етажен вход | София

“Основната част от изискванията ни бяха изпълнени. Ремонтът беше извъшен в договорения срок. Входът е забележимо освежен и подновен.”

Йордан Палпурин преди 12 месеца за Боядисване на вход | София

“Възпитани, отзивчиви и точни.”

Таня Стоянова преди 13 месеца за Боядисване и декорация на апартамент 60 кв.м | София

“Избрах майстор Йоан Николов да извърши ремонта на апартамента ми след проучване в сайт Ви. Спрях се на този майстор, благодарение на многото положителни мнения за него и екипа му и не се излъгах. Момчетата са точни по отношение на офериране. Впечатлена бях от информацията, която присъстваше в офертата. Освен правилното и коректно снемане на размерите бяха ми дали отговори и решения на всички въпроси, до последния, които обсъждахме по време на първото посещение. И всичко беше записано в офертата. Не на последно място екипът е професионален , разбират си от работата и са много точни и коректни по отношение на уговорения срок и направените разходи за материали. Работят качествено и чисто. Благодаря Ви, момчета! При необходимост ще се възползвам отново от професионалните Ви услуги. БЛАГОДАРЯ!”

Пламен Василев преди 13 месеца за Ремонт на апартамент | София

“Точен и коректен. Бързо свършена работа!”

Димитър Хадживълчев преди 19 месеца за Вътрешно освежаващо боядисване на апартамент около 160 м.кв. | София

“Много съм доволен от работата на господин Ивайло Николов. Комуникацията с него беше на ниво. Сам си закупи материалите. Спази сроковете за работа и съм много доволен от резултата.”

Ивайло Николов отговори:

Благодарим много ! Изключително любезен и тактичен човек с когото се работи много лесно и приятно ! Винаги сме на линия, от тук нататък имате 10 % отстъпка. Желаем всичко добро !

Мария Чолакова преди 77 месеца за боядисване на стени и тавани в студентска гарсониера-квартира | София

“Целта беше да се направи дезинфекция на една студенска квартира.
Николов и син наистина изпълниха всичко в срок и по начин, по който се бяхме уговорили.
Имам малки забележки, но се надявам, че са били в резултат от бързината и спазването на срока.”

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Екипът на Майстор Николов, дойде в дома ми и за две седмици извършиха следните операции: избиха ми стена в кухнята, сложиха ми декоративен камък на стени в хола, шпакловаха и пребоядисаха апартамента като преди това свалиха изцяло старите тапети и на места поставиха новите тапети и сменените прозорци и новата входнатаврата бяха обърнати. Работят чисто, икономично и с постоянни темпове, бяха всеки ден тук, целият ремонт на апартамент от 140кв.м бе завършен за две седмици. Доволен съм от качеството и начинът на работа на екипът на господин Николов и определено бих ги повикал отново.”

на 01 Jan 2010 от Едо Циротин