Мнения за Майстор Николов 4.95 от 5

Вътрешно освежаващо боядисване на апартамент около 160 м.кв., Боядисване и декорация | София

“Много съм доволен от работата на господин Ивайло Николов. Комуникацията с него беше на ниво. Сам си закупи материалите. Спази сроковете за работа и съм много доволен от резултата.” на 18 Oct 2018 от Димитър Хадживълчев. Ивайло Николов отговори:
Благодарим много ! Изключително любезен и тактичен човек с когото се работи много лесно и приятно ! Винаги сме на линия, от тук нататък имате 10 % отстъпка. Желаем всичко добро !

Освежаване на стължище в 5 етажен блок чрез пребоядисване, Боядисване и декорация | София

“Благодарим на екипа на майстор Николов: всичко беше извършено по план, бързо и качествено. Момчетата са много отзивчиви и коректни. Препоръчвам ги на всички, които се нуждаят от боядисване.” на 25 Sep 2018 от Татяна Кучинова.

Освежаване на жилищен вход, Боядисване и декорация | София

“Изпълнителят беше коректен и спази сроковете, зададени в договора.
Доволен съм от качеството на ремонтните дейности.”
на 13 Sep 2018 от Генади .

Пребоядисване на дървени интериорни врати, Дърводелски услуги | София

“Хората изпратени от майстор Николов свършиха работата качествено и със старание.” на 29 Jul 2018 от Цветомир Стамболски. Ивайло Николов отговори:
Благодарим за оставеното мнение ! Желаем ви всичко добро, бъдете живи и здрави и успех !

Боядисване на хол с латекс, Боядисване и декорация | София

“Изключително съм доволна от работата на Майстор Николов - бързо и качествено изпълнение на възложените задачи, професионално отношение, прецизност и коректност. Екипът прояви гъвкавост и работи организирано през почивните дни, а в понеделник дойде, за да нанесе финални шрихи и да се увери, че ремонтните дейности са извършени в съответствие с моите изисквания. Въпреки неудобството да работят в помещения, пълни с мебели, Йоан и Ивайло подготвиха терена, като опаковаха всичко старателно, а накрая предадоха обекта в чист и спретнат вид. Комуникацията протече леко, точно и приятно от момента на наемане до окончателното приключване на проекта.
Препоръчвам с две ръце екипа на Майстор Николов и с удоволствие бих се обърнала към тях при следващи подобни проекти!”
на 26 Jun 2018 от Татяна .