Добре дошли на бизнес профила на Майстор Николов


Високото качество, задоваляването на изискванията на клиента и кратките срокове са приоритети на на услугите, които предлагаме. Професионален опит в чужбина, извършване на ремонти от над 15 години, широки връзки със специалисти във всякакви области.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Борис Санчес преди 6 месеца за Освежаване на жилищен вход 6 етажа | София

“Много стегната бригада, работят чисто, бързо и качествено.”

Ивайло Николов отговори:

Благодарим г-н Санчес ! Винаги сме на линия ! Бъдете живи и здрави !

Димитър Стефанов преди 6 месеца за Боядисване на офис пространство | София

“Всичко беше извършено навреме и точно както сме се разбрали. Бих препоръчал на всеки, който търси качество и минимална нужда от контрол или въпроси :)”

Ивайло Николов отговори:

Благодаря, Димитър ! За мен бе удоволствие да се запознаем винаги сме на линия ! Поздрави

Габриела преди 22 месеца за Грундиране, фина шпакловка и боядисване | София

“Много сме доволни от изпълнението на проекта. Бяха много точни, приключиха в срок и се погрижиха за най-малките детайли.”

Виж всички мнения

Опит


Силните ни страни като екип, който извършва ремонти от над10 години заедно се изразяват в ясно разпределените задачи и план за работа, който си изготвяме за всеки един ден. Начинът ни на работа е така изграден, че почивката по време на работа не е приоритет, както и работата пред почивните дни също е част от нашето ежедневие. Опитът, който сме придобили през годините е средоточен в реновирането и превръщането на входове, апартаменти, офиси, къщи, фасади, бензиностанции и всякакви обекти, по които сме работили в приветливи и с европейски вид. С времето се научихме как да подхождаме във всяка една ситуация и как да бъдем възможно най-коректни и в услуга на клиента. Високочувство за отговорност като за наше собствено помещение е начин на мислене спрямо всеки един обект, който сме поемали и извършвали ремонтни дейности. Желание и удоволствието от работата ни смятам за силно качество, защото превръщането на един тъмен, мрачен и съсипан софийски вход във едно приятно място на което да се прибереш е мисъл, която винаги ни е мотивирала и радвала сетивата ни особено крайния резултат !

Специализация и квалификации


Специалисти сме във: боядисването на помещения с латекс, блажна боя, лакиране, обръщане на прозорци, поставяне на ъглохранители, както и вътрешна изолация, всякакви видове шпакловки, замазки, слагане и махане на тапети, грундиране и подготвяне на обекти, които не виждали ремонт откакто са създадени, разчиставане и изнасяне на ненужни вещи. Майстор Ивайло Николов е специализирал 3 години в областта на ремонтните услуги в Германия, област Бавария, там е работел в фирма, която се е занимавала именно с извършването на ремонти, както на частни така и на обществени сгради. Специализацията му е задала модел на работа и начин на мислене спрямо немските стандарти и разбирания за работа и извършена дейност. Част от обектите, които са ремонтирали са били обществени училища, домове на немски аристократи, магазини, дискотеки, клубове и заведения. Останалите момчета са научили почти всичко от него по начина по който той го е усвоил в Герамания.