53 оставени мнения от 85 извършени проекти
4.72 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Костадин Мингов преди 18 месеца за Лепене на плочки в баня, коридор, кухненски бокс | София

“Свърши си работата добре и съвестно.”

Златина Димитрова преди 23 месеца за Лепене на плочки в кухня | София

“Свърши работата си за два дни. Доволна съм.”

Таня и Антон Михайлови преди 30 месеца за Лепене на гранитогрес | София

“Много сме доволни, в последствие изникнаха и други проекти, свързани с лепене на плочки, измазване, шпакловане и монтиране на гипсокартон, с които Никола се справи много добре. Препоръчваме горещо.”

НИКОЛА ЛАЗАРОВ отговори:

Благодаря

Владимир Коричков преди 39 месеца за Гранитогрес, стълбище | София

“Въпреки закъснялото потвърждение от наша страна (знаете как е с комшии) той ни вмъкна в графика си и успяхме да свършим работа. Стълбището беше много криво и куцо за работа, но крайният резултат е чудесен. По време на работа изникнаха и други допълнителни задачи - трябваше да се преправя един от прозорците и да се коригира парапета, но въпреки това не поиска допълнително заплащане и винаги гледа да си изпипа работата.”

Виж снимки
Иван Йончев преди 49 месеца за СПЕШНО: Само труд! Търся майстор добро качество!!! | София

“Много съм доволен от господин Лазаров от всичко, което той извърши. Благодаря!”

преди 61 месеца за Префугиране на гранитогрес на тераса тераса | Пловдив

“Доволна съм от работа на Никола Лазаров! Дойде навреме и приключи в срок. Препоръчвам го!”

преди 61 месеца за Полагане на теракот в кухня и теракот | София

“Доволна съм от работата на Никола Лазаров. Бих го препоръчала като изпълнител!”

преди 82 месеца за Плочки за тоалетна | София

“Изключителен професионалист! Много съвестно и бързо работи и на приемливи цени, за разлика от повечето дали ни оферти.”

преди 61 месеца за Баня плочки | София

“Дойде и свърши работа. Даже направи и една задача с гипсокартон.”

преди 96 месеца за Шпакловане на една стена (спалня) 5-10 кв.м | София

“Доволни сме от свършената работа. Майсторът беше точен в изпълнението на поръчката, както относно срока, така и по отношение на почистването след нейното цялостно извършване.”

преди 84 месеца за преустройство на тераса | София

“Изключителен непрофесионализъм. Не бих желал да изброявам всичко защото е много. Извършване ВИК ремонт - наводни кухнята защото го мързеше да спре водата от главния кран. Спука тръбата за мръсната вода на блока защото докато къртеше около нея, не я покри и изпусна мазилка вътре. При боядисване с латекс - не маха контактите, аз направих забележка за да бъдат махнати. При боядисване на тавана - изцапа една от стените която се наложи да бъде пребоядисвана. Каквото е боядисал - остана на ленти. Валяка си оставяше на мръсната земя съответно боклуците които полепнаха по него се залепиха на стената - обяснено ми бе че това е от боята. След поредния абсурд го помолих да напусне.”

преди 84 месеца за Слагане на плочки, фаянс и гранитогрес | София

“Не ми се искаше да давам негативно мнение, но този майстор мина всички граници. Цените бяха напълно нормални. Беше нает за:
Поставяне на плочки на чисто нов апартамент в тоалетна, баня, кухня и коридор. Плочките в банята и тоалетната бяха направени добре, като изключим, че бе изрязал по-голям отвор за вратичката за водомерите, както и навсякъде беше изрязал квадратни по-големи о нужното дупки за контакти. Сега контакта няма къде да стъпи. Беше вградил и поставил тоалетна чиния идеално. Окачения таван, който направи, се напука на следващия ден, защото реши да спести от материали и не сложи лента преди да го шпаклова. Подпрозоречните первази от камък, докато ги ряза, отчупи единия ъгъл. Сложи стенни плочки в кухнята, които също са много добре сложени, но пак е изрязал големи квадрати, на които контактите няма как да стъпят и трябва сега да се запълват. Плочките на пода в кухнята са сложени половината с криви височини, едната е спукана при рязането. От 10 плочки в кухнята, 5 бяха криви и бяха поставени днес от друг маистор. Плочките в коридори бяха поставени също много криво, на места с разлики от 4-5 мм разлика във височините, на места липсва фуга. По наше желание майстора прекрати работа. Всичко това не мислех да го пиша тук, до момента, в който не решихме да разлепим целия под и да в коридора и да го лепим наново. Тогава видяхме как майстора е слагал под гранитогреса от плочките за стените на банята(посредата на ремонта, ни накара да вземем още 3 пакета с плочки за стени за банята, при положение, че бяхме взели с 10% повече от предвидените за слагане плочки). Не ни стана ясно защо и къде са изчезнали тези плочки, но решихме да му се доверим и да поръчаме. Сега виждаме, че той е липил плочките с гланца надолу към пода и ги е ползвал за пълнеж. Най-нагло ни е накарал да поръчаме плочки за стени на баня, за да си ги ползва като пълнеж, защото или не може да прави замазка или не са му се давали 20 лв от джоба за цимент(тъй като материалите, влизаха в цената му). Сега целия под на коридора е изкъртен, извадихме над 10 плочки за баня, който са поставени за пълнеж между теракола. Ако нещо не направи перфектно човек, разбирам, но да се лъже така безочливо, не го разбирам и това ме накара да напиша този коментар. ”

НИКОЛА ЛАЗАРОВ отговори: Виж снимки

Не съм съгласен със всички неща които е написал клиента.Първо подпрозоричните камъни са оправени и ако той ги не е видял да се поправи.Пукнатините в картона също са оправени и нямам забележка.Аз никога не съм ги карал да купуват стенни плочки за да правя пълнени с тях.Зъбчета на плочките в коридора и кухнята имаше но бяха в рамките на милиметър.Също така ревизиите са монтирани и са легнали върху плочките и няма процепи да се виждат.а относно контактите размера на който са отрязани е 70 мм.а розетката е 80 км и всичко се скрива.Аз стоя зад написаното и нека ме опровергае.

Качена препоръка, Сухо строителство

“Изразяваме задоволство от съвместната ни работа с фирма "Никола Лазаров" ЕТ, която с високо квалифициран персонал и необходимата техника съумя да изгради добра организация по време на строителния процес и да изпълни с високо качество, в договорения срок възложените СМР.”

на 01 Jan 2008 от "Кейтбилд" ЕАД

Качена препоръка, Ремонт на баня

“С настоящата референция препоръчвам фирмата като надежден и сигурен партньор.”

на 01 Jan 2008 от Б. Апостолов-Главболгарстрой