Мнения за "Никола Лазаров" 4.61 от 5

Цветомир преди 5 месеца за Цялостно изграждане на баня. От нулата | София

“Изграждане на баня от нулата. Доволен съм от работата на Никола. Започна в уговорения ден и приключи по план (стига да са осигурени материалите). Всичко беше направено както се бяхме уговорили (поставяне на хидроизолации и прочее).
Бих се обърнал към него и за останалите ни бани.”

Невена преди 7 месеца за Префугиране на гранитогрес на тераса тераса | Пловдив

“Доволна съм от работа на Никола Лазаров! Дойде навреме и приключи в срок. Препоръчвам го!”

Дениза преди 7 месеца за Полагане на теракот в кухня и теракот | София

“Доволна съм от работата на Никола Лазаров. Бих го препоръчала като изпълнител!”

Гергана преди 7 месеца за Една баня - ново строителство,за поставяне на плочки | Пловдив

“Много съм доволна от работата на Никола Лазаров! Започна и свърши навреме. Препоръчвам го на Всеки!”

Ангел преди 7 месеца за Основен ремонт на баня и отделна тоалетна | София

“Много съм доволен от изпълнителя. Изпълни проекта качествено и в уговорения срок. Бих използвал услугите му отново.”

Светла преди 8 месеца за Кухня ремонт | Пловдив

“Доволна съм от работата на изпълнителя. Проектът беше изпълнен качествено и в срок.”

Tania преди 8 месеца за Смяна на лампа, поставяне на плафон на таван | Пловдив

“Много сме доволни! Измъчихме го човека с лампата,която бяхме закупили. Благодарим за бързината, качеството и цената. Ще ползваме отново услугите ви”

Илия преди 9 месеца за Ремонт на баня поради теч от спукани плочки | София

“Майстора дойде и свърши всичко както трябва, и бързо. Препоръчвам.”

Диана преди 13 месеца за ВиК услуги в мокро помещение | София

“Много добро изпълнение на проекта, дори дизайнерско, бих казала. Изпълнява поетите ангажименти и работи в срока, който е определил, като следи и за качеството на изработката. Доволна съм.”

Мая преди 15 месеца за Смяна на тоалетна чиния | Пловдив

“Чудесно и навреме свършена работа, много съм доволна. Лесна комуникация, коректно и професионално извършен доста сложен ремонт. Препоръчвам!”

Явор преди 7 месеца за Баня плочки | София

“Дойде и свърши работа. Даже направи и една задача с гипсокартон.”

Яна преди 42 месеца за Шпакловане на една стена (спалня) 5-10 кв.м | София

“Доволни сме от свършената работа. Майсторът беше точен в изпълнението на поръчката, както относно срока, така и по отношение на почистването след нейното цялостно извършване.”

Мирослав преди 30 месеца за преустройство на тераса | София

“Изключителен непрофесионализъм. Не бих желал да изброявам всичко защото е много. Извършване ВИК ремонт - наводни кухнята защото го мързеше да спре водата от главния кран. Спука тръбата за мръсната вода на блока защото докато къртеше около нея, не я покри и изпусна мазилка вътре. При боядисване с латекс - не маха контактите, аз направих забележка за да бъдат махнати. При боядисване на тавана - изцапа една от стените която се наложи да бъде пребоядисвана. Каквото е боядисал - остана на ленти. Валяка си оставяше на мръсната земя съответно боклуците които полепнаха по него се залепиха на стената - обяснено ми бе че това е от боята. След поредния абсурд го помолих да напусне.”

Христо преди 31 месеца за Слагане на плочки, фаянс и гранитогрес | София

“Не ми се искаше да давам негативно мнение, но този майстор мина всички граници. Цените бяха напълно нормални. Беше нает за:
Поставяне на плочки на чисто нов апартамент в тоалетна, баня, кухня и коридор. Плочките в банята и тоалетната бяха направени добре, като изключим, че бе изрязал по-голям отвор за вратичката за водомерите, както и навсякъде беше изрязал квадратни по-големи о нужното дупки за контакти. Сега контакта няма къде да стъпи. Беше вградил и поставил тоалетна чиния идеално. Окачения таван, който направи, се напука на следващия ден, защото реши да спести от материали и не сложи лента преди да го шпаклова. Подпрозоречните первази от камък, докато ги ряза, отчупи единия ъгъл. Сложи стенни плочки в кухнята, които също са много добре сложени, но пак е изрязал големи квадрати, на които контактите няма как да стъпят и трябва сега да се запълват. Плочките на пода в кухнята са сложени половината с криви височини, едната е спукана при рязането. От 10 плочки в кухнята, 5 бяха криви и бяха поставени днес от друг маистор. Плочките в коридори бяха поставени също много криво, на места с разлики от 4-5 мм разлика във височините, на места липсва фуга. По наше желание майстора прекрати работа. Всичко това не мислех да го пиша тук, до момента, в който не решихме да разлепим целия под и да в коридора и да го лепим наново. Тогава видяхме как майстора е слагал под гранитогреса от плочките за стените на банята(посредата на ремонта, ни накара да вземем още 3 пакета с плочки за стени за банята, при положение, че бяхме взели с 10% повече от предвидените за слагане плочки). Не ни стана ясно защо и къде са изчезнали тези плочки, но решихме да му се доверим и да поръчаме. Сега виждаме, че той е липил плочките с гланца надолу към пода и ги е ползвал за пълнеж. Най-нагло ни е накарал да поръчаме плочки за стени на баня, за да си ги ползва като пълнеж, защото или не може да прави замазка или не са му се давали 20 лв от джоба за цимент(тъй като материалите, влизаха в цената му). Сега целия под на коридора е изкъртен, извадихме над 10 плочки за баня, който са поставени за пълнеж между теракола. Ако нещо не направи перфектно човек, разбирам, но да се лъже така безочливо, не го разбирам и това ме накара да напиша този коментар. ”

НИКОЛА ЛАЗАРОВ отговори:

Не съм съгласен със всички неща които е написал клиента.Първо подпрозоричните камъни са оправени и ако той ги не е видял да се поправи.Пукнатините в картона също са оправени и нямам забележка.Аз никога не съм ги карал да купуват стенни плочки за да правя пълнени с тях.Зъбчета на плочките в коридора и кухнята имаше но бяха в рамките на милиметър.Също така ревизиите са монтирани и са легнали върху плочките и няма процепи да се виждат.а относно контактите размера на който са отрязани е 70 мм.а розетката е 80 км и всичко се скрива.Аз стоя зад написаното и нека ме опровергае.