39 оставени мнения от 60 извършени проекти
4.64 от 5

Vladimir Коричков преди 16 дни за Гранитогрес, стълбище | София

“Въпреки закъснялото потвърждение от наша страна (знаете как е с комшии) той ни вмъкна в графика си и успяхме да свършим работа. Стълбището беше много криво и куцо за работа, но крайният резултат е чудесен. По време на работа изникнаха и други допълнителни задачи - трябваше да се преправя един от прозорците и да се коригира парапета, но въпреки това не поиска допълнително заплащане и винаги гледа да си изпипа работата.”

Николай Митов преди 3 месеца за Частичен ремонт на баня /замазка, шпакловка, плочки, хидроизолация/ | София

“Работата беше свършена с добро качество. Бяха изпълнени всички дейности. Където имахме коментар по плочките бяха изкъртвани и поставяни нови. Една от подовите плочки обаче "чука на кухо". Има и няколко издраскани плочки вероятно при монтажа на профилите за окачения таван. При предаване на обекта не се беше постарал с чистенето. Имаше доста следи от фуга по плочките и не беше изчистил там където беше рязал. Като цяло оценката е добър 5, но има какво да се желае за отличен.”

Надежда Нейкова преди 4 месеца за Полагане на плочки | София

“Много сме доволни, работата беше изпълнена качествено и в срок!”

Никола Мишев преди 4 месеца за Поставяне на плочки в баня, тоалетна и под на коридор | София

“Останахме доволни от работата на Никола като цяло. Освен това, за което се бяхме разбрали извъши и по-малки, допълнителни неща. Лесно се разбрахме и е приятен човек! Препоръчвам!”

Александър преди 6 месеца за Ремонт на баня | Божурище

“Никола направи ремонт на банята в нас. Комуникацията с него беше много лесна и бързо се разбрахме и за допълнителни дейности по ремонта. Хареса ми, че даваше разбивка на всички разходи по материали и труд. Накрая завърши супер банята и нещата, за които се бяхме разбрали.”

Иван Йончев преди 10 месеца за СПЕШНО: Само труд! Търся майстор добро качество!!! | София

“Много съм доволен от господин Лазаров от всичко, което той извърши. Благодаря!”

Цветомир Цанев преди 19 месеца за Цялостно изграждане на баня. От нулата | София

“Изграждане на баня от нулата. Доволен съм от работата на Никола. Започна в уговорения ден и приключи по план (стига да са осигурени материалите). Всичко беше направено както се бяхме уговорили (поставяне на хидроизолации и прочее).
Бих се обърнал към него и за останалите ни бани.”

Невена Ликова преди 22 месеца за Префугиране на гранитогрес на тераса тераса | Пловдив

“Доволна съм от работа на Никола Лазаров! Дойде навреме и приключи в срок. Препоръчвам го!”

Явор Варадинов преди 22 месеца за Баня плочки | София

“Дойде и свърши работа. Даже направи и една задача с гипсокартон.”

Яна преди 57 месеца за Шпакловане на една стена (спалня) 5-10 кв.м | София

“Доволни сме от свършената работа. Майсторът беше точен в изпълнението на поръчката, както относно срока, така и по отношение на почистването след нейното цялостно извършване.”

Мирослав Милев преди 45 месеца за преустройство на тераса | София

“Изключителен непрофесионализъм. Не бих желал да изброявам всичко защото е много. Извършване ВИК ремонт - наводни кухнята защото го мързеше да спре водата от главния кран. Спука тръбата за мръсната вода на блока защото докато къртеше около нея, не я покри и изпусна мазилка вътре. При боядисване с латекс - не маха контактите, аз направих забележка за да бъдат махнати. При боядисване на тавана - изцапа една от стените която се наложи да бъде пребоядисвана. Каквото е боядисал - остана на ленти. Валяка си оставяше на мръсната земя съответно боклуците които полепнаха по него се залепиха на стената - обяснено ми бе че това е от боята. След поредния абсурд го помолих да напусне.”

Христо Марков преди 45 месеца за Слагане на плочки, фаянс и гранитогрес | София

“Не ми се искаше да давам негативно мнение, но този майстор мина всички граници. Цените бяха напълно нормални. Беше нает за:
Поставяне на плочки на чисто нов апартамент в тоалетна, баня, кухня и коридор. Плочките в банята и тоалетната бяха направени добре, като изключим, че бе изрязал по-голям отвор за вратичката за водомерите, както и навсякъде беше изрязал квадратни по-големи о нужното дупки за контакти. Сега контакта няма къде да стъпи. Беше вградил и поставил тоалетна чиния идеално. Окачения таван, който направи, се напука на следващия ден, защото реши да спести от материали и не сложи лента преди да го шпаклова. Подпрозоречните первази от камък, докато ги ряза, отчупи единия ъгъл. Сложи стенни плочки в кухнята, които също са много добре сложени, но пак е изрязал големи квадрати, на които контактите няма как да стъпят и трябва сега да се запълват. Плочките на пода в кухнята са сложени половината с криви височини, едната е спукана при рязането. От 10 плочки в кухнята, 5 бяха криви и бяха поставени днес от друг маистор. Плочките в коридори бяха поставени също много криво, на места с разлики от 4-5 мм разлика във височините, на места липсва фуга. По наше желание майстора прекрати работа. Всичко това не мислех да го пиша тук, до момента, в който не решихме да разлепим целия под и да в коридора и да го лепим наново. Тогава видяхме как майстора е слагал под гранитогреса от плочките за стените на банята(посредата на ремонта, ни накара да вземем още 3 пакета с плочки за стени за банята, при положение, че бяхме взели с 10% повече от предвидените за слагане плочки). Не ни стана ясно защо и къде са изчезнали тези плочки, но решихме да му се доверим и да поръчаме. Сега виждаме, че той е липил плочките с гланца надолу към пода и ги е ползвал за пълнеж. Най-нагло ни е накарал да поръчаме плочки за стени на баня, за да си ги ползва като пълнеж, защото или не може да прави замазка или не са му се давали 20 лв от джоба за цимент(тъй като материалите, влизаха в цената му). Сега целия под на коридора е изкъртен, извадихме над 10 плочки за баня, който са поставени за пълнеж между теракола. Ако нещо не направи перфектно човек, разбирам, но да се лъже така безочливо, не го разбирам и това ме накара да напиша този коментар. ”

НИКОЛА ЛАЗАРОВ отговори:

Не съм съгласен със всички неща които е написал клиента.Първо подпрозоричните камъни са оправени и ако той ги не е видял да се поправи.Пукнатините в картона също са оправени и нямам забележка.Аз никога не съм ги карал да купуват стенни плочки за да правя пълнени с тях.Зъбчета на плочките в коридора и кухнята имаше но бяха в рамките на милиметър.Също така ревизиите са монтирани и са легнали върху плочките и няма процепи да се виждат.а относно контактите размера на който са отрязани е 70 мм.а розетката е 80 км и всичко се скрива.Аз стоя зад написаното и нека ме опровергае.

Качена препоръка, Сухо строителство

“Изразяваме задоволство от съвместната ни работа с фирма "Никола Лазаров" ЕТ, която с високо квалифициран персонал и необходимата техника съумя да изгради добра организация по време на строителния процес и да изпълни с високо качество, в договорения срок възложените СМР.”

на 01 Jan 2008 от "Кейтбилд" ЕАД

Качена препоръка, Ремонт на баня

“С настоящата референция препоръчвам фирмата като надежден и сигурен партньор.”

на 01 Jan 2008 от Б. Апостолов-Главболгарстрой