7 оставени мнения от 10 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 126 месеца за ремонт на баня/отърваване от мухъл | София

“Изключително старателен, работи много чисто, обяснява подробно всичко по самия ремонт. Много сме доволни. ”

преди 128 месеца за Ремонт на баня, тухлено строителство от 96г. | София

“Много коректен, способен и възпитан "майстор"-ръководител на малка бригада от специалисти в своята област - облицовки, шпакловки, вик, ел. Проектът беше завършен с необходимото качество и с леко изоставане в договорения срок, което с оглед на конкурентната цена и допълнителното натоварване, което предполагам са поели в този натоварен сезон, за мен бе очаквано и приемливо. Нещо повече, екипът беше достатъчно услужлив и отзивчив да осигурява достъп до жилището, за да могат и другите майстори, отговорни за демонтаж на стара и монтаж на нова дограма, циклене на паркет, доставка на материали и др. странични за договора ни дейности да бъдат свършени без да е необходимо моето присъствие, което ми спести доста ценни часове. Радвам се, че все още се намира фирма с такъв мащаб и квалификация с достатъчно конкурентно предложение за цена, качество и срок, и не на последно място човешко отношение, което всеки клиент очаква. Препоръчвам!”

Виж снимки
преди 128 месеца за Лампи за вграждане за баня | София

“Много съм доволна от извършената работа - макар и нестандартни, инфрачервените лампи бяга поставени бързо и качествено. Препоръчвам го на всички, които имат нужда от точен и коректен майстор.”

преди 129 месеца за Подмяна на душ корито | София

“Много съм доволен от работата. Ремонтът беше извършен бързо и качествено. Майсторът беше любезен и ми даде дори допълнителни съвети по отношение и на други настоящи ремонтни дейности. Със сигурност бих го потърсил пак при нужда.”

Виж снимки
преди 136 месеца за Направа на гардероб с огледални врати (плъзгащи се) | София

“много добре свършена работа.всичко беше направено навреме и качествено.много любезен и стриктен майстор.ако имам нужда бих ползвал неговите услуги отново.”

преди 136 месеца за Счупена холна маса и счупена вратичка на ракла | София

“Изключително съм доволен от работата. Беие свършена перфектно в много кратък срок, като за напред мисля отново да се възползвам от услугите му! Поздравления!!!”

преди 136 месеца за Ремонт на бойлер Diplomat | София

“Изключително любезен и отговорен майстор! Дойде точно в уговорения час, свърши си изключително бързо работата и обясни внимателно какъв е бил проблема и как бих могла да се предпазя в бъдеще от подбни повреди.”