Добре дошли на бизнес профила на Ювента ЕООД


Предлагаме качествени услуги в сферата на шлайфането и полирането на каменни подови настилки и в сферата на професионалното почистване.

Каменоделски услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Почистване

“Ювента се показа с изключителна точност при изпълнението на възложената им работа, с много добро качество и в срок.”

на 01 Jan 2008 от Изпълнителен директно К. Кечовски

Качена препоръка, Почистване

“Ювента изпълняват коректно и в срок възложените им задачи, което е причина да продължим да използваме услугите им.”

на 01 Jan 2008 от Диана Илчевска, Управител хотели
Виж всички мнения

Опит


Ние работим с възможно най-качествената техника в областта на шлайфането и полирането на каменни подове. Машините ни са на фирмата КЛИНДЕКС. Имаме познания и опит с обработката на различни подове и постигаме отлични резултати. Гордеем се, че предлагаме наистина високо, европейско качество на този вид услуги. В професионалното почистване сме от повече от 15 години. Големи фирми от строителния бранш ни се довериха, за да придадем допълнителен блясък и финален завършек на техните сгради. Обслужваме хотели и административни сгради в района на Варна и София.

Специализация и квалификации


Ето някои от услугите, които изпълняваме: Шлайфане и полиране на каменни подове: - шлафайне - фугиране - полиране - импрегнация Професионално почистване: - почистване на фасади - абонаментно почистване на сгради - измиване на стъкла - пране на мека мебел - пране на меки подови настилки - почистване след пожар - почистване на складове