31 оставени мнения от 60 извършени проекти
4.42 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 77 месеца за основен ремонт на стар апартамент | София

“Дм Строй направиха за нас основен ремонт на старо жилище в Центъра на София.Проектът беше изпълнен коректно и професионално, Добри( собственик) беше ангажиран през цялото време , правеше навременни проверки и отговаряше точно и ясно на нашите изисквания. Проявяваха гъвкавост при промяна на изискванията и добавяне на нови такива , а финансовите условия бяха ясно заявени и описани и спазвани през цялото време . Благодарение на тази фирма имаме напълно обновен уютен апартамент. Благодарим от сърце и препоръчваме .”

преди 77 месеца за Цялостен ремонт на баня и поставяне на бойлер, без да има до момента инсталация. | София

“Проектът беше изпълнен съгласно договорените условия, качествено и в определения срок и на достъпни цени. Благодаря на екипа за проявената гъвкавост и коректно отношение. Препоръчвам ги за следващи проекти и им желая успех.”

преди 83 месеца за Ремонт на стълбище | София

“Доволна съм от свършената работа - шпакловка и боядисване на 3 етажа. ”

преди 84 месеца за Поставяне на теракот на тераса | София

“Майсторът си свърши работата добре и в срок. Доволен съм от изпълнението. Фирмата е коректна.”

Виж снимки
преди 86 месеца за Цялостен ремонт на апартамент по готов проект | София

“Навременно и коректно изпълнение от страна на строителя”

преди 87 месеца за Поправка на душ-кабина | София

“Работата беше свършена в срок и приемливо от гледна точка на прецизност. А аз съм перфекционист и точно тук имам леки забележки. Това беше частичен ремонт на пространството около душ-кабината, което по принцип много малко майстори се наемат да извършат. ”

Виж снимки
преди 88 месеца за Изграждане на праг за външна врата, довършителни работи | София

“Добра, бързо свършена работа. Никакви проблеми, всичко точно и почистиха след себе си.”

преди 90 месеца за проект за нова кухня и баня | София

“Наехме майстора за довършителни работи на жилище в нова сграда. Като положително оценяваме бързата работа, достъпността - майсторите са на линия в удобно за Вас време. Фирмата има дълъг опит и работи с различни материали и реализира всякакви решения (за разлика от други майстори, които не умеят да работят с едно, или друго).
Препоръчително е обаче подробно разясняване на първоначалната оферта относно какво включва всяка от дейностите и дали в нея влизат или не материали, транспорт итн. Поискайте повече време за оглед и внимателно разгледайте офертата на ДМ Строй, преди да ги наемете. Имаше ситуации, в които се налагаше да плащаме допълнително към първоначално договореното - във връзка с допълнителни материали, труд, коментари за качеството, устни уговорки - казано ли е нещо, или не итн.

В крайна сметка работата беше свършена, но препоръчваме подробно изясняване на работата. ”

преди 105 месеца за ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ В БАНЯ НОВО СТРОИТЕЛСТВО | София

“УГОВОРКАТА ЗА СРОКА БЕШЕ СПАЗЕНА,НО КАЧЕСТВОТО НА РАБОТА В БАНЯТА НЕ БЕШЕ НА НИВО,ЗАЩОТО НИВОТО НА ПОДА НЕ Е КАКТО ТРЯБВА.”

преди 113 месеца за Цялостен ремонт на апартамент в кв. Изток 80м2 | София

“Бих посъветвал всеки клиент, ползващ услугите на фирмата, да уговори предварително всички дейности, да следи за качеството на тяхното изпълнение и при предаване на обекта да е на място, за да провери дали всичко е в изправност. Изисквайте контрол от г-н Ралчев!”

преди 116 месеца за шпакловане и боядисване на една стена с латекс | София

“За съжаление не мога да коментирам изпълнителя, защото след като шпаклова стената се оказа че течът не е отстранен, платихме за шпакловането и майторът си тръгна с уговорка да се видим кога отстраним проблема си.
Мога само да кажа, че уговорките ни преди започване на работа се проточиха 2-3 седмици, от което не бяхме много доволни.”

преди 128 месеца за Баня в къща в Мало Бучино | София

“Учтиви и лесни за комуникация. Със забележки по изпълнението и сроковете.”

преди 103 месеца за цяластен ремонт на баня | София

“Сключих договор за изпълнение на ремонт на баня с фирма Дм Строй.
Ремонта беше изпълнен с грешки и пропуски - договорът беше сключен за 15 дни, но продължи 30;имаше проблем с ВиК инсталацията.Тръгнаха си без да довършат обекта, като бях принуден да си довърша сам.Имаше проблем и с част от материалите...”

Добри Ралчев отговори:

Срокът на договора не е бил спазен, тъй като клинта постоянно добавяше нови строително-ремонтни дейности, които не бяха предвидени в първоначалната оферта. Проблем с материалите не е имало. Част от извършените работи все още не са заплатени от него.

преди 115 месеца за редене плочки | Банкя

“Наех тази фирма за редене на плочки в кухня.
Майстора, който дойде си свърши работата, за разлика от шефа му, който 2 пъти смени цената и се държеше крайно некоректно.

Повече не бих работила с тази "фирма", както и не бих я пепоръчала на някого!!!

Добри Ралчев отговори:

oбекта бе в Банкя клиента не си плати транспорта за материала.За 3 квадрата плочки 10/10платиха на маистора 30лв

Качена препоръка, Сухо строителство

“Ремонтът бе изпълнен прецизно, качествено и съобразен с изискванията ми. Изключително съм доволна и удоволетворена от екипа и работата на фирмата.”

на 17 Nov 2015 от Румяна Славева