30 оставени мнения от 38 извършени проекти
4.73 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Татяна Патеева преди 6 месеца за Монтаж на ключове, контакти и лампи | София

“Свършиха качествено и в срок монтажа на стотици ключове и контакти в многофамилна сграда.”

Тодор Тодоров отговори:

Изключително коректни клиенти. Препоръчвам

Милен Йовчев преди 15 месеца за Монтаж на контакти и ключове | София

“Тодор е страхотен човек на първо място и много добър майстор. Отношението е на много добро ниво , проекта беше изпълнен в оптимален срок и най вече качествено. Определено препоръчвам !!!”

Ива Коларова преди 17 месеца за Монтаж на два полюлея от Бриколаж | София

“Това, което се казва МАЙСТОР, - бърза реакция, коректност, прецизност, аз я получих днес. Благодаря за чудесната Ви работа!”

Калоян преди 18 месеца за Довършване на тристаен апартамент | София

“Страхотен майстор и човек, на който спокойно можеш да повериш цялостен ремонт без никакви притеснения. Избрахме да работим с него за пълни довършителни работи на новия ни дом - замазка, ел и вик, баня, монаж на уреди и др. Всичко беше спазено по оферта, професионално направено и в срок! Ще продължим да го търсим винаги при нужда.”

Александра преди 19 месеца за Сглобяване на мебели | София

“Супер се справиха момчетата!
Диванът от Икеа, който им оставих да сглобят беше истинско мъчение, но те се справиха отлично и даже ми помогнаха с няколко малки задачки, с които сама нямаше как да се справя.
Супер коректни и педантични към детайла, така че да не оставят, нещо, което да не ти хареса след това.”

Адриана Д преди 19 месеца за Освежаване на обект за бързо хранене | София

“Останахме много доволни от цялата работа на Тодор. Всичко беше изпълнено в срок и с много добро качество. Ремонтът беше на търговски обект и цялата работа беше свършена на професионално ниво. Със сигурност ще го наема отново за следващия ремонт. Благодаря за личното отношение.”

Денислав Денчев преди 25 месеца за Освежаване на офис | София

“Възложената работа беше извършена качествено и в уговорения срок.
Работил съм и по други проекти с Тодор. Разчитам на неговия професионализъм и подход към работата. Надявам се отново да работим заедно и определено го препоръчвам и на други Възложители, Инвеститори и клиенти.”

преди 72 месеца за Цялостен ремонт на кухня | София

“Сключих договор с Тодор през август 2016 г. Първоначално уговорената сума беше около 1000 лв., впоследствие се увеличи над 1400 лв., но винаги имаше молби от негова страна за предварително плащане. Проявих разбиране и му платих всичко, преди да е приключил. Грешка, която ще помня цял живот! След като взе парите, започна да става все по-трудно да се уговоря с него да дойде, за да свърши работата си. Не съм от хората, които вдигат скандали и нямам много заплашителен вид, така че започнаха молбите пък от моя страна да довърши ремонта - и така, почти 2 години! В договора пише, че срокът за изпълнение на ремонтните дейности е 30 дни, след което започват да текат неустойки. Отстрани сигурно дори не е за вярване колко дълго продължи това, близките ми започнаха да се шегуват с мен, защото аз все чаках майстор. Доволна съм само от гранитогреса, който сложи негов колега и от боядисването, което също прави основно друг човек. След свързването на водопроводните тръби обаче първо течеше само студена вода от смесителната батерия, защото топлата я бяха свързали към миялната, после стана теч, след който новият ми кухненски шкаф се разкраси завинаги с петна. Лед-осветлението е залепено толкова грубо, че се вижда половин сантиметър силикон, а первазите, които сложи на една врата сигурно биха подхождали на работата по трудово на непохватно дете в 4 клас. За всичко това ще търся отново майстор, който да го преправя. В договора беше включена и цена за извозване на строителните отпадъци, но 4 чувала останаха в общото помещение на етажа, докато съседи не ми помогнаха да ги изхвърля. Това, което отлагаше от самото начало, но така и не си призна, че не може да направи, е слагането на въздуховод на абсорбатор. Излишно е да споменавам, че не съм ползвала абсорбатора, а гаранцията му вече изтече. Идвал е вкъщи безброй пъти, за да отвори само шкафа, да си запише какво да вземе и да изчезне отново... до следващия път със същия сценарий. Разбира се, ще си платя отново, за да бъде довършен ремонтът. В никакъв случай не препоръчвам да наемате Тодор, дори да е последният останал свободен майстор, но ако все пак рискувате, коректно е да предупредя бъдещите му клиенти - внимавайте, не плащайте предварително и се дръжте грубо и заплашително, ако започне да се бави. Имайте предвид, че в началото може да каже, че извършва всякакви дейности, но всъщност го прави ужасно некачествено. Ще сигнализирам и администраторите на сайта, за да знаят, че регистриран при тях изпълнител не изпълнява поети ангажименти към клиентите си, а това, което е направил, е с изключително ниско качество.”

преди 85 месеца за Къртене и ремонт | София

“Не знам дали въобще оставените мнения са реални, но аз по некадърни майстори не съм срещал. Наех ги за ремонт на хол и кухня, а след тях трябваше да идват други майстори да оправят останалите стаи, които те съсипаха. Още на 3-тата седмица след "ремонта", шпакловката се напука и трябваше да се връщат да я правят на ново. Замазката която правиха на пода на места е като пързалка. Трябваше да вкопаят кабелите за тв и интернет в стената, но разбира се и тук се издъниха и сега на единият телевизор който е вдигнат на стената няма сигнал, защото кабелът е прекъснат някъде. Платих да ми направят фигура на стената, най-елементарна фигура представляваща 3 правоъгълника с 3 квадрата в тях, на пръв поглед нищо сложно, но за тяхната бригада - Mission Imposible... Смениха се 3 човека да я правят, кой от кой по-некадърни и в крайна сметка няма нито един правоъгълник направен като хората. А шпакловката на фигурата ... ако накарам жена ми да я шпаклова съм сигурен че ще се справи, ако не по-добре, то поне на същото ниво. Трябваше да облекат 2 трегера с гипсокартон...единия вече е със спукана шпакловка, чакам и другия всеки момент. И най-голямата наглост за мен ... позволиха си да ОТКРАДНАТ от вкъщи. След дълги преговори с Тошко той обеща да ми възстанови кражбата, но в един мил момент просто спря да си вдига телефона и спря да ми отговаря на съобщенията. Само да вметна че ремонтът завърши преди 3 месеца не преди 30 години, а всичко вече се разпада. След елементарна проверка разбрах, че 1 месец преди да започне ремонтът вкъщи всички сметки на фирма ВТ Тодоров с управител Тошко вече са били под запрещение на съдия изпълнител, тъй като е осъден от "доволен" клиент. Сега ще му се случи същото, но от моя страна. Той дълго време ме молеше да не оставям негативен коментар в сайта, но вече ми писна. Дано повече хора видят коментара и да не правят същата грешка, най-елементарна проверка на това което казвам е да го накарате да му преведете парите по банков път...”