Мнения за Тодис ЕООД 4.78 от 5

Ремонт на покрив, Покривни услуги | София

“Ремонтът на покрива бе изпълнен качествено, коректно и в срок. Крайната цена бе според предложената оферта. Препоръчваме фирма Тодис ЕООД.” на 15 Nov 2018 от Михаил Стефанов.

Повдиганене на покрив/изграждане на външно стълбище, Покривни услуги | София

“- бригадата на Тодис работи стегнато, организирано и в срок. Някои дни момчетата оставаха до по-късно докато не изпълнят плана за деня .
- Стоян Нанов (шеф на фирмата) даваше добри съвети и варианти за решаването на някои казуси по ремонта/градежа, (дори това да костваше повече труд на бригадата) ,но без да си налага мнението. Оставаше ме сам да си реша какво да избера.
- накрая на деня бригадата на Тодис правеше оборка за боклуци и почистване около обекта. За разлика от други бригади , тази не ми остави "завещание" от стотици фасове и разхвърляни отпадъци из целия двор.
- При някои етапи от ремонта , които изискват прецизност или засягат естетиката, се налагаше да упражнявам контрол над работниците . Но това е валидно за всички строително-ремонтни фирми. До сега не съм чувал за майстор, който да не трябва да го гледаш в ръцете от време на време.”
на 11 Jun 2018 от Горан Великов .

Ремонт (хидроизолация)на покрив, Покривни услуги | София

“Ремонтът беше извършен в кратък срок, коректно и точно според офертата.
Препоръчвам!”
на 12 May 2018 от .

Частичен ремонт на покрив с керемиди на стара триетажна къща., Покривни услуги | София

“Доволен съм. Всичко мина според предварителната уговорка. Имам снимки от покрива и договор със 7 години гаранция от майстора. Надявам се покрива да издържи по-дълго без ремонти.” на 13 Apr 2018 от Димитър Георгиев.