Добре дошли на бизнес профила на "ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ


- Ремонт на покриви - Пренареждане на керемиди - Дървени конструкции - Изграждане на тавански стаи - Хидроизолация на покриви - Битумни керемиди - Топлоизолация - Тенекеджийски услуги - Бояджийски услуги - Събаряне на стари сгради - Алпинистки услуги Работим бързо, качествено, на ниски цени Цените са адекватни на кризата. Правим експресни огледни в цялата страна БЕЗПЛАТНО!!

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ангел Атанасов преди 18 месеца за Ремонт на покрив на жилижщна сграда | София

“Работата беше свършена добре и в срок, комуникацията беше на добро ниво и всички аспекти на договора бяха спазени. Единствената ми забележка е, че изхвърлянето на отпадъци от покрива на сграда в жилищен квартал в София можеше да е значително по-чисто с помощта на техника или улук. Площите около блока бяха почистени. Останах доволен от свършената работа и бих препоръчал за сходен проект.”

Момчил преди 19 месеца за Ремонт на покрив | София

“Коректно спази уговорката, която имахме - започна и завърши ремонта в срок. Добра организация на екипа и на работата. За разлика от опита ми с други майстори на покрив, не оставиха заринато в боклуци, а си почистиха.”

Никилай Дойчинов преди 32 месеца за Изграждане на нова конструкция на покрив | София

“Доволен съм от извършената работа.”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата е регистрирана в камeра на строителството и имам 3 ИСА. Всички необходими документи и референции на фирмата, можете да видите в профила ни. Фирмата разполага със много добри майстори във всяка една област, като например - Ремонт на покриви, Хидроизолация,Алпинистки услуги,Вътрешни ремонти (мазилки,замаски,шпакловка,боядисване,гипсокартон,изолация и др.) Фирмата разполага и с цех за качествена AL и PVC дограма. Работим качествено, даваме гаранция и спазваме срокове. Фирмата работи с договор и нотариална заверка по желание на клиента. Ние ще се радваме да работим за вас. Потърсете ни и ще останете доволни.

Специализация и квалификации


Работим всичко свързано със строителство и ремонт на покриви. Всякакви ремонти. Стоян