Добре дошли на бизнес профила на Методи Петров


ПОКРИВИ- "Христо-Строй" предлага безплатна консултация и огледи, изготвя оферти с точност без промяна в цените премести Главен изпълнител Методи Петров

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


ПОКРИВИ- "Христо-Строй" Ние правим качествени ремонти на покриви, тъй като разполагаме с необходимия добре обучен и оборудван с необходимите инсрументи и средства персонал. Многогодишния ни опит гарантира отлично качество, срочно изпълнение, като и удовлетворението да работим с взаимно уважение и сигурност. Стремежът ни е след нашата работа да не се налагат никакви интервенции и поправки за период от поне 15 години.

Специализация и квалификации


Цялостно изграждане на нови покриви, ремонт на покриви на промишлени обекти, ремонт на покриви на входове на блокове, къщи, вили, гаражи, селскостопански постройки. Изграждаме изцяло нови покриви, изпълнение с високо качество и на добри цени за дълговечни покриви. Пренареждане на керемиди. Бързо и качествено пренареждане наобикновенни и пластмасови керемиди. Полагаме битумни керемиди. Хидроизолация. Извършваме изграждане и ремонт на хидроизолацията на покрива с качествени материали на изгодни цени, което прави крайната цена достъпна за всички. Фирмата работи в цяла страна, разполагаме с бригади който ще ви извършат ремонта бързо и качествено.

Керемидени покриви - ремонт покриви

  1. Демонтаж керемиди
  2. Демонтаж летви
  3. Демонтаж воалит за под керемиди (черна мушама)
  4. Демонтаж дъсчена обшивка
  5. Демонтаж ребра
  6. Демонтаж отделни греди
  7. Демонтаж дървена конструкция
  8. Демонтаж челни дъски
  9. Демонтаж обшивка сачак
  10. Демонтаж капаци