Кристален полилей

Последна редакция на 29/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 722 пъти

Абсолютната класика. Традиционният кристален полилей е красив и елегантен избор да дадете изискан вид на вашата трапезария. Разбира се, задължително трябва да съобразите дали е подходящ за вашия стил и интериор. Никой не иска да комбинира средиземноморска трапезария с масивен, блестящ полилей, нали?

  • Вземете под внимание големината на помещението, за да знаете какъв да бъде и диаметъра на полилея. Не е добре, ако разполагате със сравнително малка квадратура, да сложите твърде обемен полилей. На пазара се предлага достатъчно голямо разнообразие от кристални полилеи, така че няма да имате проблем с намирането.
  • Бъдете готови да отделите едно никак не малка сума за него. Това е и сериозният недостатък да притежавате този вид полилей в дома си.
  • Дори и в разгара на лятото, няма да имате търпение да дойде Коледа. Сещате ли се за всички американски, романтични, коледни филми, в които цялото семейство се събира в просторна трапезария, над която нежно проблясват светлинките от кристалния полилей? Е, вече и вие ще имате тази атмосфера в дома си, само с едно интериорно обновяване.

Вижте още: Тенденции при трапезариите за лято 2019 г.

Свързано:

Най-подходящите полилеи за трапезария