Weber България, GO in Style и Casalgrande Padana

Последна редакция на 29/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 579 пъти

За Saint-Gobain Weber в България

Weber е част от групата Saint-Gobain и оперира на българския пазар от 2001 г. Компанията е лидер на пазара с производството на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори. В световен мащаб, Weber присъства в 64 държави и има над 10 000 служителя. Saint-Gobain Weber в България разполага с два завода на територията на страната. Повече за компанията можете да научите от интернет-страницата ни bg.weber, както и като ни последвате във Facebook и Instagram.

За GO in Style

GO in Style е ексклузивен представител на Casalgrande Padana в България. Компанията предлага пълната продуктова гама на производителя и разработва индивидуални проекти с колекциите на Casalgrande Padana.

За Casalgrande Padana

Casalgrande Padana е водещ производител на настилки и облицовки от гранитогрес повече от 50 години. Създава високотехнологични и екологични решения за изграждане на фасадни, подови и стенни покрития, способни да отговорят на всяко творческо и техническо изискване от света на архитектурата и дизайна. Цялостното производство на компанията, изследвания и иновации се осъществяват в 100% италиански предприятия и лаборатории, обслужващи 70 държави.

Свързано:

Фасадите с керамично покритие са все по-предпочитани от купувачите на недвижими имоти