Подов климатик Daikin

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 908 пъти

Да, вероятно правилният избор за подов климатик е свързан с много търсене. Затова ние ви предлагаме продукт, който е доказал ефективността и качеството си през последните две години. Тестван е как работи в зимни условия. Освен че намалява въздействието върху околната среда, с него ще намалите и потреблението на енергия, благодарение на високата му енергийна ефективност.

  • Предоставя оптимален комфорт на отопление, благодарение на двустранния въздушен поток, при това почти безшумно - ниво на шум до 23 dBA.
  • Дизайнът на подовото тяло е много компактен. Дилема с място за монтиране почти няма, защото това може да се случи дори под прозореца в дома ви. Височината на подовия климатик е 620 mm.
  • Към него имате и онлайн контролер, който ще ви позволи бързо и лесно да управлявате устройството. Дори имате възможността да следите и консумацията на електроенергия. И то през вашия телефон или таблет.
  • Способността на климатиците да пречистват въздуха, в комбинация с високата им енергийна ефективност и достъпен монтаж ги правят удачен избор за всяка стая. В кухнята, дневната, спалнята или детската стая - те са подходящи за всеки дом.

Подовият климатик е чудесен вариант за студените зимни дни. Той ще ви даде комфорт, удобство, функционалност и енергийна ефективност. Освен това употребата му ще се отрази на сметката ви за ток с намаляваща тенденция. Чудесно предимство е, че може да го използвате и за охлаждане през горещите дни. Повече информация за продукта и неговите характеристики ще откриете в сайта на Daikin

 

Свързано:

Защо да изберете подов климатик за отопление?