Без необходимост от ползване на пакети от допълнителни банкови услуги!

Последна редакция на 19/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 436 пъти

Вярна на принципа си да не натрапва услуги и такси на своите клиенти, при отпускането на ипотечния кредит Токуда Банк не изисква ползване на пакети от допълнителни банкови услуги, които обикновено съпътстват тегленето на кредит.

Изчисленията на експертите показват, че при кредит в размер на 100 000 лв. за срок от 30 години с 360 месечни анюитетни погасителни вноски при фиксиран лихвен процент за първите 24 месеца и променлив лихвен процент за останалия срок на кредита, годишният процент на разходите е 3,28%, а общата дължима сума – 156 396,59 лв.

„Дом в строеж“ е специализиран продукт, даващ възможност за закупуване на имот, чието строителство не е завършено и е финансирано от Токуда Банк АД. Предимство на кредита е, че може да бъде отпуснат още при наличие на АКТ 14. Лихвеният процент за първите две години е фиксиран – 2,9%, а за остатъка на кредита – плаващ с надбавка 3,2% годишно. При кредит от 70 000 лв. за 30 години, годишният размер на разходите е 110 125,64 лв.

За Токуда Банк АД

Токуда Банк АД е част от икономическа група Tokushukai Incorporated, Япония.

  • Токуда Банк АД е учредена на 27 декември 1994 г. като акционерно дружество според Закона за банките и Търговския закон на Р България.
  • Токуда Банк АД се специализира в обслужването на малки и средни предприятия и граждани, като развива компактна гама продуктови предложения.
  • Един от основните приоритети на банката е непрекъснато повишаване на качеството на обслужване. Токуда Банк разполага с 23 точки за продажба в цялата страна.

Повече информация може да намерите на: https://www.tokudabank.bg/bg

Свързано:

Интериорен проект като подарък предлага Токуда Банк