Приложението на дигиталния печат в интериора

Последна редакция на 28/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 435 пъти

На практика дигиталният печат може да намери своето приложение във всяко помещение от интериора на дома ни. Ще ви подскажем само част от многобройните идеи, останалото оставяме на въображението ви:

  • Тапет за спалнята или дневната. Може да ви се отпечата такъв в желани от вас десени и да си създадете интересен акцент.
  • Арт столове в трапезарията. Защо да ги оставяте в скучния им фабричен вид, когато имате възможност да отпечатате върху тях репродукции на красивите си картини например.
  • Кухненски гръб по специален дизайн. Когато желанието ви е да оставите личен отпечатък и в кулинарния си кът, е достатъчно да използвате възможността за дигитално отпечатване върху керамика или стъкло.
  • Любимите анимационни герои върху завивките в детската. Дигиталният печат може да се реализира и върху текстил. Отличен повод да зарадвате малчуганите си с посветена на обичаните от тях герои и филмчета интериорна тема.

Научете повече за неограничените възможности на дигиталния печат в интериорния дизайн, като посетите този адрес: https://www.canon.bg/decorevolution/

Свързано:

Canon представи неограничените възможности на дигиталния печат в интериора