За Mitsubishi Heavy Industries Ltd. и Кондекс ЕООД

Последна редакция на 28/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 437 пъти

Mitsubishi Heavy Industries Ltd (MHI) Ltd. e един от основателите и лидерите на съвременния пазар на хладилно и климатично оборудване за дома, офиса и промишлеността. Корпорацията произвежда всичко, свързано с този отрасъл от промишлеността – от битови климатици до климатични системи за цели мегаполиси, обединени в единна мрежа. За да се осигурят комфортни условия за съществуването на съвременния човек, MHI Ltd. ежегодно разработва и внедрява най-новите технологии в производството на климатична техника, които винаги се основават на ефективност, икономичност и грижа за околната среда.

Кондекс ЕООД е създадена през 1993 г. с основна дейност пълен инженеринг в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Фирмата извършва проучване, проектиране, доставка, монтаж и сервиз, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на инсталациите и е сред водещите специализирани фирми в сферата на климатизацията на българския пазар.
КОНДЕКС ЕООД е официален вносител за България на климатици MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, Япония, прецизна климатична техника STULZ, Германия, и чилъри Thermocold, Италия.

За по-подробна информация, моля посетете: A' Design Gold Award Mitsubishi Heavy Industries FDTC Unit

Свързано:

Mitsubishi Heavy Industries получи златна награда за дизайн за серията FDTC