Престижна златна награда за Mitsubishi Heavy Industries

Последна редакция на 20/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 249 пъти

На 21 май 2019 г. Mitsubishi Heavy Industries (MHI) получи престижната златна награда за дизайн Golden A' Design Award в категорията „Инженерен и технически дизайн“ за 2018–2019 година.

Компактната климатична система от касетъчен тип FDTC, чийто уникален дизайн е създаден от германската фирма за индустриален дизайн Zweigrad GmbH and Co. KG, осигурява динамично охлаждане и отопление за най-различни приложения. Със своите ниски експлоатационни разходи и висока енергийна ефективност, атрактивната климатична система с панел за предотвратяване на усещането за течение предлага изключителен комфорт за крайните потребители. Усъвършенстваните инженерни характеристики и новият дизайн осигуряват гъвкавост и предоставят комфорт в офисната и търговската среда и в местата за отдих и развлечение.

Призът е огромно признание за челната позиция на Mitsubishi Heavy Industries на пазара на климатични системи и затвърждава лидерството на производителя след спечелената сребърна награда за дизайн Silver A’ Design Award за климатичната серия SRK-ZSX през 2017-2018 година.

„За нас е изключителна чест, че касетъчните ни климатизатори FDTC са удостоени с тази награда. Разработката на системата налагаше да работим в тясно сътрудничество с нашите дизайнери. Това ни помогна да разберем предизвикателствата на съвременния пазар за климатични системи, за да предоставим най-подходящото решение, фокусирано върху комфорта“, коментира Риочи Кария, изпълнителен директор на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES Европа.

Церемонията по награждаването ще се състои на 28 юни 2019 година в Teatro Sociale Como в Комо, Италия.

Свързано:

Mitsubishi Heavy Industries получи златна награда за дизайн за серията FDTC