Продукцията от електроинструменти на STATUS е разпределена в три основни линии. Те са подходящи както за професионалисти, служещи си в ежедневната работа с тях, така и за хоби ентусиасти.

  • Professional - Тази традиционната линия от инструменти на STATUS се отличават с висока ефективност и качество. За изработка на корпуса на предавките им се използва алуминиева или магнезиева сплав. Като част от асортимента тук могат да се открият бормашини, ъглошлайфъчни и полировъчни машини, винтоверт за сухо строителство, миксери и перфоратори. Техните превключватели и други компоненти са изключително солидни и надеждни, а това е препоръчително за професионалните електроинструменти.
  • HD Professional - Професионализмът на инструментите от тази серия се издига на още по-високо ниво. Могат да се похвалят със здравина и надеждност, които  позволяват продължителна работа, заради което са перфектното решение, когато трябва да се справяте с мащабни строителни и индустриални проекти. Сред тях отново ще намерите познати инструменти като бормашини, ъглошрайф, полировчици, миксери, както и пистолети за горещ въздух.
  • Hobby - Както подсказва и заглавието на тази линия електроинструенти, те са подходящи за привържениците на хоби и направи си сам проекти. С тяхна помощ могат да се извършват по-малки ремонтни дейности у дома.

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички