Как да пречистим сондажна вода?

Последна редакция на 19/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 1 405 пъти

Водата от сондаж или кладенец трябва да се изследва в лаборатория за наличие на вредни съединения (манган, желязо, тежки метали) и опасни бактерии (колиформи). Много често сондажната вода е твърда и микробиологично замърсена. За премахване на бактерии се използват UV лампи, а за омекотяване - системи с йонообменна смола. Ако е установено наличие на манган и/или желязо, е необходим индивидуален подбор на специални уреди.

Домашните филтри за пречистване на вода са ефикасни, полезни и лесни за поддръжка. Средствата, вложени в пречистване на вода, са инвестиция в здравето и многократно се възвръщат под формата на икономия за почистващи, перилни и миещи препарати.

Всички описани филтри и системи могат да бъдат закупени онлайн на https://pavirani.com/ и в строителните магазини на Павирани ЕООД в гр. Пловдив. В новоткрития строителен хипермаркет БИЛДО са разположени филтри и системи, пречистващи водата, като всеки посетител на магазина има възможност да се запознае с принципа им на работа и да опита пречистена с обратна осмоза трапезна вода.

Повече информация за продуктите открийте на:https://pavirani.com/

Свързано:

Как ефективно да пречистим и омекотим водата у дома?