Важните акценти в Светът на мебелите и Техномебел

Последна редакция на 28/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 716 пъти

Еasy to clean технология

На Светът на мебелите всеки посетител ще открие мебел, подхождаща за неговия дом, офис, градина, хотел и ресторант. Многообразието от предлаганите мебели е голямо и предложенията варират от класически до скандинавски стил, подходящи за еклектичен, винтидж или индустриален интериор.  

През тази година участниците ще предложат мебели с easy to clean технологии. Те са непромокаеми и с висока устойчивост на драскане. За оптимизация на пространството актуални предложения са модулните мебели - модулните дивани дават възможност за комбиниране на стандартизация и персонализиране.

Иновативни терморегулиращи текстили при матраците

Голямо ще бъде и разнообразието от матраци. Сред акцентите са иновативни терморегулиращи текстили, които помагат за температурния баланс през нощта и специални профили, осигуряващи свободен достъп на въздух през ядрото на матрака. Специално внимание е отделено и на офис обзавеждането – предлагат се както мениджърски серии, така и оперативни офис серии, а разнообразието от работни столове е впечатляващо.

LED осветление

Във фокуса на вниманието попада секция „Лабиринт“. Тя е изработена от ЛПДЧ и МДФ и е подходяща както за дома, така и за офиса. Комбинацията от цветове антрацит и беже и тяхното преплитане предава на а детайлите индивидуалност. Всичко това е подчертано от LED осветление, фоново осветяващо околното пространство. Максимално удобство създават пуш системите на вратите.

Ефективност и дизайн в най-новите декори на плочи

На Техномебел 2019 ще бъдат представени най-новите декори на плочи, плотове, фолиа и кантове, мебелни фронтове, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители.

Сред акцентите тази година е аспираторът Galileo. Визуално „невидим“, той е с  водонепромокаем и компактен мотор и ефективен дизайн.

Свързано:

Модерният и практичен дом – Визия 2019 на Светът на мебелите