Максимална ефективност за компаниите с Hosted buyers program

Последна редакция на 16/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 495 пъти

Компаниите може да се възползват от възможностите на Hosted buyers program. С програмата посещението на изложенията е максимално ефективно, защото предлага предварително планирани бизнес срещи. Това разкрива пред българските и чуждестранните компании нови възможности за създаване на контакти, партньорства, реализиране на сделки и разширяване на дейността им.

Организаторите от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработваща и мебелната промишленост подготвят редица интересни инициативи, форуми, демонстрации, фирмени презентации. По време на изложенията ще се проведе и традиционния конкурс Българска мебел на годината.

  • Техномебел представя последните новости при технологиите за мебелната индустрия, машини за дървообработване и оборудване, дизайнерски решения и материали за производство на мебели.
  • Светът на мебелите представя актуални тенденции при всички видове мебели, интериорния текстил, вътрешния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.
  • Паралелно се превръщат в единна платформа за специалистите от сектора на дървообработващата и мебелната промишленост. Последното издание на изложенията събра под един покрив над 190 фирми участници и беше посетено от над 10 500 души.

Свързано:

Две стъпки за успешен бизнес: Техномебел и Светът на мебелите посрещат лидерите в мебелната индустрия