Споделете какъв е предпочитаният метод на отопление за вас и спечелете награди от Daikin!

Последна редакция на 28/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 268 пъти

Попълни въпросника и спечели!

Като водеща компания в областта и отоплението и климатизацията, Daikin предоставя на своите клиенти многообразни зелени решения за отопление чрез своята богата продуктова гама, състояща се от климатици, термопомпи въздух-вода, газови кондензни котли и др.

По този начин Daikin изпълняват своето водещо обещание - “Ние имаме много начини да ви стоплим”, като предоставят висококачествени отоплителни решения и продукти за климатизация, предназначени за постигане на максимален комфорт в модерния дом!

И тъй като нуждите на потребителите са водещи при идейното и техническо изпълнение на всеки нов продукт, тази година Daikin предоставят възможност да споделите повече за избрания и мечтания метод на отопление за вашия дом, като едновременно с това участвате в томбола за страхотни награди!

Как да участвам?

Вземи участие в нашия кратък въпросник до 22.01.2021.г и имаш шанса да участваш в томбола за 5 раници за лаптоп и 25 тениски от Daikin!


Печеливши от играта


Всички печеливши в играта ще бъдат уведомени по имейл от представител на Daikin, като ще им бъдат поискани данни за доставка на наградата. Имейлите на участниците в играта ще бъдат сверени, за да няма съвпадения при имената на печелившите. Ако желаете да се свържете с Daikin, може да им пишете във Facebook.

Печеливши, получаващи награда Раница

Мария Марина
Марияна Рачева
Златка Ангелова
Милен Манолов
Красимир Петков

 

 

 

 

Печеливши, получаващи награда „Тениска

Георги Василев
Стефка Иванова
Мила Кузова
Иванка Христова
Крисимира Минчева
Борислав Димитров
Ниделина Димитрова
Ивайло Луканов
Диана Цонева
Несибе Рамадан
Стойна Чучурова
Мария Василева
Милко Генов
Андрей Георгиев
Тинка Петкова
Радостина Христова
Роберт Изак
Надя Маринова
Станислав Иванов
Моника Миланова
Цветелин Цонев
Къймет Чешли
Нели Станкова
Румен Соколов
Галя Генова

 

За кого е подходящ въпросника?

Ако сте краен клиент, споделете с нас как се отоплява вашето домакинство и кои са методите за отопление, които мечтаете да имате в своето жилище.

Ако пък сте професионалист или фирма, предоставяща отоплителни решения - споделете повече за нагласите и предпочитанията на вашите клиенти! И още една изненада от Daikin специално за фирмите, взели участие в проучването: ако искате да разберете повече за отоплителните решения на Daikin, сега можете да поръчате и печатни каталози! 

Какви са решенията за отопление на Daikin?

Изберете сред огромното разнообразие от предложения за отопление:

Свързано:

Споделете какъв е предпочитаният метод на отопление за вас и спечелете награди от Daikin!