Перфектният подарък за хора с дихателни проблеми и алергии към прах

Последна редакция на 28/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 766 пъти

Ако сте на път да изберете подарък за близък с респираторни проблеми или алергия към прах, е необходимо да подходите внимателно и да вземете този важен фактор предвид. Много от съвременните електрически уреди за отопление завихрят въздуха в помещението, в отговор на което се генерира повече прах, а това би могло да превърне живота на хората с подобни проблеми в кошмар. На помощ идват маслените радиатори на TESY, които не завихрят въздуха и спомагат свеждането на нивото прахови частици във въздуха до минимум.

  • Маслените радиатори от серия CC постигат до 65% по-висока ефективност при затоплянето на помещенията. Те поддържат безопасна повърхностна температура, като нагревателният елемент е защитен от попадане на косми и козина, което удължава значително живота му. Тези качества правят радиаторите от серия CC идеални за домове с малки деца и домашни любимци.
  • Маслените радиатори от серия CB достигат до 40% по-голяма топлоотдаваща площ, което осигурява по-бързо затопляне на стаите. Те също притежават  защита от попадане на косми, като наред с това имат и защита при преобръщане.

Посетете сайта на TESY, където можете да видите повече подробности за всички отоплителни уреди, да сравните техните качества и да изберете най-подходящия подарък за своите любими хора. Накарайте ги да се усмихнат с истински ценен подарък, който ще им служи вярно години наред и ще ги радва с комфортни функции, красив дизайн и висока енергийна ефективност!

Свързано:

За тази Коледа подарете топлина на вашите близки