Кога да се спрем на конвектор без Cloud технология?

Партньори Отопление Източник

Конвекторите със смарт технологии са изключителна придобивка за домовете на повечето от нас, но има хора, които биха избрали стандартен уред. Ако бюджетът ви е по-ограничен или смятате да направите подарък на по-възрастен човек, който изпитва затруднения със съвременните иновативни системи, то електрическият конвектор без Cloud технология би се превърнал в перфектното решение за подобна ситуация. Хубавото е, че и този тип отоплителни уреди осигуряват високо ниво на енергийна ефективност, красив дизайн и възможност за избор от богат асортимент:

  • Стенните лъчисти конвектори притежават електронен термостат, който много прецизно отчита температурата на помещението. Изключително комфортната функция да отчитат човешко присъствие в стаята, като намаляват мощността си и се самоизключват при липсата на такова за определен период от време, допринася за значителното намаляване на разхода на енергия. Това спомага за повишаване качеството на живот, дори в домове, където членовете на семейството отсъстват често.
  • Подовите лъчисти конвектори пък се отличават с по-високо инфрачервено излъчване, благодарение на нагревателния елемент MICA, вграден в тях. Така те ефективно нагряват телата на хората и предметите в стаята, а повишаването на тяхната температура, от своя страна, стопля и въздуха. При тях липсва изгаряне на кислород и не изсушават въздуха - други две функции, които играят важна роля в осигуряването на здравословна среда за живот.
  • Подовите електрически конвектори са подходящи за тези от вас, които искат конвектор с красив външен вид, който бързо и ефективно да отоплява помещението. Бонус точки носят леката им метална конструкция, комфортна за лесно и бързо пренасяне от стая в стая, както и възможността за вентилация на въздуха през лятото, което прави уреда мултифункционален и подходящ за всесезонна употреба.

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички