Създайте своя собствена екосистема

Последна редакция на 18/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 572 пъти

„Умните решения“ за всяка част от ежедневието ви не трябва задължително да идват с висока цена.

Разтегателното легло SUNDVIK расте заедно с вашето дете и не е нужно всяка следваща година да се опитвате да намерите решение за стаята на порасналия ви вече малчуган.

Създайте комбинация от рециклиране и съхранение с контейнерите SORTERA, които отговарят най-добре на вашите нужди, помагайки ви да правите правилното нещо всеки ден.

Да държиш отпадъците пред входната врата не е толкова лошо, ако вече са рециклирани. Тази хитра изтривалка TOREBY е изработена от рециклирани пластмасови бутилки (около 6 броя).

Природосъобразният дом е отражение на нашия устойчив начин на живот. Декорирайки жилището си по начин, който олицетворява правилата, по които живеем навън, имаме възможност да одухотворим пространството, придавайки му личен почерк, който ще ни представи на всеки гост в дома ни.

За изследването Life at home: Новият каталог на ИКЕА е базиран изцяло на изследването Life at homе, като за целта компанията влиза в домовете на 22 000 души, за да разбере как се чувстват вкъщи и какви са всекидневните им нужди. Благодарение на получените данни, в каталога компанията формира 7 типа жилищни пространства – от студио с площ 18 кв.м. до дом, който е създаден, за да подкрепя природосъобразния  начин на живот на своите домакини.

Свързано:

Устойчив и обичан дом с ИКЕА