RAIDER Industrial – следващото, по-високо стъпало в професионалното оборудване

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 831 пъти

Богатият асортимент, в комбинация с високото ниво на специализация при машините, превръщат RAIDER Industrial във верен помощник на всеки професионалист! Така на пазара вече можете да откриете 27 машини RAIDER Industrial, като сред тях са:

  • Широка гама ъглошлайфмашини с различна мощност и размер на тялото; 
  • Електропневматични перфоратори, с които къртенето на мазилки и замазки, както и премахването на стари плочки и покрития, става лесно като детска игра;
  • Пистолети за горещ въздух с подобрени параметри и удобен LDC дисплей, който предоставя възможност на майстора за осъществяване на по-добър контрол върху работата на инструмента;
  • Бормашини, ръчни и прободни триони, гайковерти, оберфрези и дори полирмашини - продуктите на RAIDER Industrial са много и предназначени за почти всякакъв вид строително-ремонтни дейности. 

Общото между всички тях обаче е високата производителност, невероятната издръжливост и не на последно място - спокойствието по време на работа! Разгледайте пълната гама машини на RAIDER Industrial и направете смела крачка напред по посока на по-добрата професионална работа, без компромис в качеството: http://industrial.raider.bg/catalog/.

Свързано:

RAIDER Industrial – новата гама машини за професионална употреба при високи натоварвания