Дни на отворените врати при Винербергер

Последна редакция на 24/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 212 пъти

За втори път тази година, на 26-ти и 27-ми октомври, Винербергер България отвори вратите си за всеки интересуващ се от техните продукти и услуги. Ние от MaistorPlus имахме удоволствието да ги посетим. Ето и нашите впечатления..
 
Винербергер е най-голямата компания за производство на тухли в света. С над 200-годишна история и над 200 завода в 30 държави. Дейността на компанията обхваща всички процеси от добива на глина, производство и въвеждане до търговията и технически консултации при проектиране. В България компанията е активна от 2004 г., като керамичният завод в гр. Луковит е най-големият и модерен на Балканите.
 
В шоурума си в София компанията посреща всеки с усмивка и чаша кафе. Освен отговори на въпросите си, клиентите донесоха свои проекти, скици или чертежи, и получиха лична консултация.
 
Организаторите бяха осигурили специална разработка на виртуална реалност. Така всеки можеше да види на практика как да изгради стена с керамичен блок Porotherm 38 W.i Plan или да реди покриви с все по-модерния модел керамични керемиди Tondach Biber.
 
Ето и някои от продуктите, които бяха изложени:

Свързано:

Дни на отворените врати при Винербергер

Винербергер е най-голямата компания за производство на тухли в света. С над 200-годишна история и 200 завода в 30 държави. Дейността на компанията обхваща всички процеси от добива на глина, производство и въвеждане до търговията и технически консултации при проектиране. В България компанията е активна от 2004г, като керамичният завод в в гр. Луковит е най-големият и модерен на Балканите. В шоурума си в София, компанията посреща всеки с усмивка и чаша кафе. Освен отговори на въпросите си, всеки може да донесе свой проекти, скици или чертежи, и да получи лична консултация. Организаторите бяха осигурили специална разработка на виртуална реалност. Така всеки можеше да види на практика как да изгради стена с керамичен блок Porotherm 38 W.i Plan или да реди покриви с все по-модерния модел керамични керемиди Tondach Biber.