Мрачната дневна придобива нов свеж облик

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 2 422 пъти

Стаята, която има нужда от най-сериозни промени, е именно всекидневната. Целта е от мрачна и занемарена, да се превърне в свежа, светла и приветлива стая, в която би било удоволствие ежедневното прекарване на ценни споделени моменти. Тук биват обособени две основни зони - такава за почивка в компанията на любимо четиво или филм със семейството на по чаша чай, както и зона за хранене в отсрещния край, която ще разгледаме по-долу.

По статистика на заявените проекти в Майстор Плюс, повече от 79% от младите купувачи в днешни дни предпочитат дневната и трапезарията да бъдат обединени в едно помещение. Това създава не само по-комуникативна среда, но и ви снабдява с една голяма стая, в която разместването на мебели в няколко стъпки може да я превърне в зона за игра или голяма гостна, в която куп приятели да се съберат около масата и да празнуват заедно. Подобна промяна обаче често изисква бутане на стени, съобразяване с ВиК и ел. инсталации, закупуване на изцяло нови мебели и т.н. Трябва да бъдат предвидени достатъчно средства за осъществяването на подобен проект. Във връзка с това, следните условия при теглене на кредит се смятат за основен приоритет при над 85% от младите семейства в страната:

  • Комфортен лихвен процент за целия срок на кредита;
  • Месечна вноска, която бива определяна спрямо личните възможности и предпочитания на потребителя;
  • Дълъг срок за погасяване;
  • Различни опции за обезпечаване;
  • Без такси за предсрочно погасяване и издаване на ипотечен сертификат;
  • Бърз отговор при кандидатстване.

Повече информация за изброените предимства и други детайли, свързани с тегленето на ипотечен кредит може да получите директно от любезните консултанти в клоновете на УниКредит Булбанк в страната или след запитване за стандартен ипотечен кредит от банката.

Свързано:

Спиращо дъха преобразяване на старо жилище с нов минималистичен облик